Hoca programı 3 e böldü ama ben haftada 6 gün gidiyorum aşırı fazla değilmi program aşağıda birde programda 4 gün gelıceğım yazıyor ben allta program yaptım kendım ona bir bakarmısınız öylemi olacak ?
----Pazartesi
Gögüs Bench 4x8 --Inclıne Bench 4x8 ---Dumbell Fly 3x8
Biceps Barbel Curl--Biceps Curl Machine---Concentration Curls
----Salı
Omuz machine military press 4x8---Front Dumbel raise 3x8----Lateral Raise 3x8
Arka kol Triceps Pushdowns 4x8---Dumbell french 3x8----DUMBBELL TRICEPS REAR RAISE 3x8
----Çarşamba
Sırt Lat Pulldown 4x8 (öne)---Lat Pulldown( Sırta ) 3x8 -One Arm Dumbell Rowing 3x8
Bacak -Leg Extensions 3x8-Leg curl 3x8-Leg press 4x8
---Perşembe
OFFF
----Cuma
Gögüs
Biceps
----Cumartesi
Omuz
Arka kol
------Pazar
sırt
Bacak
----------- Şöyle mi olacak ?
PAZARTESİ
Gögüs
Pazu
SALI
off
ÇARŞAMBA
Omuz
Arka kol
PERŞEMBE
off
CUMA
Sırt
Bacak
CUMARTESİ
off
PAZAR
Gögüs
Pazu
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:20 ----------
birde şunu eklemek istiyorum bench o kalın barda 10-10 takabiliyorum sizce bench yerıne başka şeymi yapmalıyım makinada falan
----Pazartesi
Gögüs Bench 4x8 --Inclıne Bench 4x8 ---Dumbell Fly 3x8
Biceps Barbel Curl--Biceps Curl Machine---Concentration Curls
----Salı
Omuz machine military press 4x8---Front Dumbel raise 3x8----Lateral Raise 3x8
Arka kol Triceps Pushdowns 4x8---Dumbell french 3x8----DUMBBELL TRICEPS REAR RAISE 3x8
----Çarşamba
Sırt Lat Pulldown 4x8 (öne)---Lat Pulldown( Sırta ) 3x8 -One Arm Dumbell Rowing 3x8
Bacak -Leg Extensions 3x8-Leg curl 3x8-Leg press 4x8
---Perşembe
OFFF
----Cuma
Gögüs
Biceps
----Cumartesi
Omuz
Arka kol
------Pazar
sırt
Bacak
----------- Şöyle mi olacak ?
PAZARTESİ
Gögüs
Pazu
SALI
off
ÇARŞAMBA
Omuz
Arka kol
PERŞEMBE
off
CUMA
Sırt
Bacak
CUMARTESİ
off
PAZAR
Gögüs
Pazu
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:20 ----------
birde şunu eklemek istiyorum bench o kalın barda 10-10 takabiliyorum sizce bench yerıne başka şeymi yapmalıyım makinada falan