3 ay bitti 100dan 80 kiloya

3 ay bıttı 100kılodan 80e dustum sımdı amacım kas kutlesını arttırmak gunde bır bölge calısıorum sadece artık . birde piramit uygulamaya basladım . ıns 1 sene ıcerısınde ıstedgm bır vucuda kavusurum boy 1.94 kılo 80 kol 37 gögus 110 omuz hatırlamıorum bel hatırlamıyorum. haftaya ekrardan ölçulcem

Eklentiler

• Fotoğraf-0015.jpg
    Fotoğraf-0015.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 374
  • Fotoğraf-0016.jpg
    Fotoğraf-0016.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 387
  • foto3.jpg
    foto3.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 330
  • Fotoğraf-0012.jpg
    Fotoğraf-0012.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 351
Son düzenleme:
Keske uye fotografları kısmında acsaydın.Tebrık ederım. 20 kılo guzel basarı. Yagsız kas kutlesı ıle ılgılı bırcok makale var emınım cok yararlı olacaklardır.

Keske uye fotografları kısmında acsaydın.Tebrık ederım. 20 kılo guzel basarı. Yagsız kas kutlesı ıle ılgılı bırcok makale var emınım cok yararlı olacaklardır.

tesekkur ederım sızın gıbı uzun sure bu sporla ılgılenmıs arkadaslarım sayesınde bır cok bılgı edındım . Bu 20 kilonun %20si kardiyo %20ı definisyon %60 o ise sizden aldgm bilgiler ve beslenmem sayensınde olmustur. Teşekkürler..

Kocyumurtası bu deneyimini günlük halinde keşke paylaşsaydın çok kişi yararlanabilirdi. Aslında bu başarını ne yaptın, ne uyguladın, nasıl beslendin, ne zaman uyudun yazabilsen, yeni arkadaşlara ilham kaynağı ve yol gösterici olabilirsin diye düşünüyorum.Forumdan öğrendiklerine bu şekilde bir katkı ile teşekkür edebilirsin.

Kocyumurtası bu deneyimini günlük halinde keşke paylaşsaydın çok kişi yararlanabilirdi. Aslında bu başarını ne yaptın, ne uyguladın, nasıl beslendin, ne zaman uyudun yazabilsen, yeni arkadaşlara ilham kaynağı ve yol gösterici olabilirsin diye düşünüyorum.Forumdan öğrendiklerine bu şekilde bir katkı ile teşekkür edebilirsin.

tmm programımı ve beslenmemı bır dahakı geldgmde duzenlı bır sekılde yazıcgm

Back
Yukarı