%3.8 yağ oranı,ama karın kası yok

FeatGod

Üye
Öncelikle merhaba, 168 boyunda 57 kiloyum. Spor ilk başladığımda %11 gibi bir yağ oranım vardı,şuan %3.8 e kadar düşürdüm.Fakat karnımda herhangi hiçbir değişim veya gelişim yok.Haftada 4 kez karın çalışıyorum. 3 Tanesi antreman sonrası ufak hareketler,diğeri için ise özel bir gün ayırdım.%70 sıvı oranım var,bununla bir alakası olabilir mi acaba ? Her ay vücut analizi yaptırıyorum,her geçen ay kilo,kas ve su alıyorum,yağdan veriyorum.Herhangi bir iç rahatsızlanmaya neden olur mu ?
Omuz=>110
Göğüs=>97
Bel=>72
Kol=>33

Öncelikle merhaba, 168 boyunda 57 kiloyum. Spor ilk başladığımda %11 gibi bir yağ oranım vardı,şuan %3.8 e kadar düşürdüm.Fakat karnımda herhangi hiçbir değişim veya gelişim yok.Haftada 4 kez karın çalışıyorum. 3 Tanesi antreman sonrası ufak hareketler,diğeri için ise özel bir gün ayırdım.%70 sıvı oranım var,bununla bir alakası olabilir mi acaba ? Her ay vücut analizi yaptırıyorum,her geçen ay kilo,kas ve su alıyorum,yağdan veriyorum.Herhangi bir iç rahatsızlanmaya neden olur mu ?
Omuz=>110
Göğüs=>97
Bel=>72
Kol=>33

body-fat-percentage-men.jpg

Bak %3 orda duruyor. En üst sol görsel. Sen o hale düş, karın kasın çıkmasın, ben sporu bırakıyorum. Muhtemeler %8-10 aralığındasın şu anda, veya çelimsiz olduğun için kendini yağsız sanıyorsun sıkıntı orada. %3 değildir o, %3 olsa duramazsın zaten :)

Biraz daha olumlu eleştirirseniz sevinirim. Kağıtta yazan şeyi görüp merakımdan soruyorum

Yav şaka da mı yapmayalım? Kağıtta yazanı geç, varsa bir foto yükle ben sana göz kararı bile söylerim kaç olduğunu ama senin de bilmen lazım, aynaya bakınca insan anlar o sebeple sormana bile gerek yoktu bunu

arkadasların dedigi gibi naturel olarakda zaten o yağ oranına düşemezsin.Bellki karın kasların iyi beslenmediginden büyüyüp gelişmemiş ondan belirgin değil

Sizinde bu arkadaşı 100kg full kas %4 yağ oranında olan adamlarla karşılaştırmanız şaka olmuş, arkadaşın dediğine göre kendisi su ve kemikten oluşan açlık sınırlarında dolaşan bir birey bu yüzden yağ oranı %3.8 başka açıklaması da yok zaten.

Sizinde bu arkadaşı 100kg full kas %4 yağ oranında olan adamlarla karşılaştırmanız şaka olmuş, arkadaşın dediğine göre kendisi su ve kemikten oluşan açlık sınırlarında dolaşan bir birey bu yüzden yağ oranı %3.8 başka açıklaması da yok zaten.

İşte keşke öyle olsa gam yemem de farketmiyor. Bak 4 kg yağı var meselesi değil %4 meselesi. Kaç kg ve ne kadar kas olduğundan bağımsız bir konu bu oran olabilecek olsa amenna da öyle değil işte.

julian_12_week_fat_loss_transformation.jpg

Bak bu da zayıf olup yağ oranı %11,5 olan bir arkadaş. İlk görselde %21,5 der misin? Hadi diyelim o hatalı %17 olsun, bu da hatalı %8 olsun. Hala bile %3 ün nasıl bir görünüm vereceğinin farkında değil misin?

1.68boy 57kiloya 72bel çok
%3.8yağ oranı olacağını sanmıyorum
zaten erkek olup %10 yağ oranı altına inip karın kası görünmemesi için özel bir çaba sarfetmen lazım

Sen 3.8 ile sen bırak bu yazıyı yazmayı, önce bilgisayarın düğmesine basarsın,sonra gözünü hastahanede açarsın. %13 olmasın o?

%3 yağ oranıyla karın kasın çıkmıyosa vücut kas kütlen 1-2 kg dir,benim 1 bileğimin yarısına tekabül ediyor.Demekki herşeye inanmamak lazımmış

Back
Yukarı