yag oranini hesaba katmadan sadece olcuye bakmak yaniltici olur. arkadas koldan da kas yapmistir mutlaka ama deri alti yagin bir kismi yakildigi icin olcu ayni kalmistir.13 cm bel attin ama kol ayni mi diyosun kardes ya
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Noob gainz tamamen kardeşim kafa karistiracak bişey yok . Adamın önceki fotoğrafına bakarsan hiç spor yapmadığı belli. Biz kasa stres uyguluyoruz kaslarda kendilerini bir dahaki sefer için hazirliyor ki bidaki sefer strese dayanikli olsunlar bunun icinde stresle yıkılan kaslar onariliyor + bir miktar daha kas ekleniyor bu şekilde de kas yapiyoruz bu kadar basit. Etki tepki gibi . Kasları bakir olanlar strese alışık olmadığından anormal tepki veriyor . Sonucunda da olmasi gerekenden hızlı gelişiyorlar ( diyet yaparken bile ). Tabi bu hep böyle devam etmez gelisim gittikce yavaslar ..kalori kaybin varken (yag yakmak icin mecburen kalori acigi olusturmak gerek)nasil kas gelisimi oluyo ben onu anlayamadim ustadlar yorum atsin
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
bırader kalorı acıgı olunca kas alınmıyomu sanıyon nerden ogrenıyonuz bunları o zaman kımse defınasyon yapmasın yarışmaya hazırlanırkenkalori kaybin varken (yag yakmak icin mecburen kalori acigi olusturmak gerek)nasil kas gelisimi oluyo ben onu anlayamadim ustadlar yorum atsin
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk