26 yıldır thai-box

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teoman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biri bana teomanın resimlerini yollayabilirmi bende gözükmüyorda..çpk merak ettim

Yüce önder Atatürk;"Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim." sözü aklıma geldi. BENDE!!!
26 yıldır spor yapan birinin bu kadar düşük seviyede değilde, daha mütevazi ve daha olgun yazılarla insanlara yaklaşmasını beklerdim. Bence 26 yıl vücut ölçüsünden başka bir şey katmamış. yazık olmuş geçen senelere!!!

mmmmmm bencede o kaadar yıl yapcak abi üstüne bu tip resim koycak ben göremedim ama herkesin ağzı açık kalmış bence fzl konuşmaz sadce dinler :D çünkü iş konuşmakla olmicanı o kadar yılda herkesten ii bilir:D:D bence ben kimi tanıosam uzun yıllardır yapan o tip abilerimiz fazla kasmazlar anlatmak için çünkü her şey oratadır :D:D hepsini okudum yazıların resmen sıkmış:D:D yoksa abi kanıtlardır bi video atsın bide antreman vidosu atsın tai box la ilgili :D:D =))

hangi şehirdesin ? resim göremedim. Hocanız kimdi.? bende 13 sene profesyonel olarak yaptım ama profesyonele çıkmakla hata yaptım ya neyse. kaç senesinde dünya şampionluğu aldın ? kaç kiloda aldın?

yanlış anlama bunları belki seni birebir tanıyorumdur diye 2 kere +90 da bende şampionluk almıştım bangkok da. hocam orhan özaktı idi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı