26 yıldır thai-box

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teoman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teoman dedi:
bakıyorumda hepiniz bu işi kapmışssınız hepinizin engginleri aşan bi spor bilgisi war.
adamın teki 50 cm gelmez demiş.koçum resme yakından bakmadın anlaşılan.işte bundan dolayı ölçü falan almamda yazmam da ben(kardeşim ölçü yazdık bi de yalancı konumuna düşttük iyimi)
biride salonda ne işin war yazmış.(biliyor ya hani arkadaş)bu spor güce dayalı we bu nedenle ağırlık çalışıyorruz.34 yaşındayım 26 yıldır bu işi yaparım 20 yıldır salonda ağırlık çalısırm. bir arkadaşın dedği gibii bodyle ilişkili bir spor ama body değil.
hepinize kolay gelssin arkadaşlar.

"Hosgeldin ve Hoscakal!"

Diyecegim ama bu resimleri ekleyen ve yazikari yazan Playertr "ikinizide" forumdan uzaklastiriyorum.

Ayni IP
ve Teoman isimli üyenin maili pla_yer86 ile baslio nasil 34 yasinda oluo !?

Bencede çok iyi yapmışsın despo eleman çok ukala birisiydi yazılarından okuduğum kadarı ile kendisini beğenmiş.Neyse ii oldu hoşgeldi ve hoşgitti

selam teoman bu resim dikmensportlan'da çekişlmiştin.hatırladım seni bende vardım...selamlar kendine çok iii bak başka pozlarınıda görmek istiyoruz

Arkadaşlar ego tatmini yada benzeri nedenlerle başkasının resmini falan koyacaksanız ip değiştirin.Yarın öbürgün Googleden falan forumu bulacak body ile alakasız biri.İki gün sonra diyecekki 'baba geçenlerde body forum diye biryere girdim tesadüf ne kadar seviyesizdi muhabbet herifler başkasının resmini yapıştırmış foruma bodyciler pek zeki değil diyecek.Aslında zeki olmayan başkasının resmini koyan yaşı küçük arkadaş.Oysaki ne zeki insanlar ne cevherler var şu camiada.(Forumdan biliyorum)

arkadasım bu vücudla tai box felan yapılmaz.. tai box yapan sporcular ince uzun yapılı olur. tai box yapan biri seri atik olması lazım çünkü dövüştüğü raund boyunca sürekli hareket halinde olurlar. bu kadar hantal bi vucuda sahip biri tai box cu olamaz. ya bu resimler senin değil, yada sen tai box cu değilsin. kusura bakma ama gercekler bundan ibaret.resimlere gelince iyi vucuda sahipmiş kimse...

Tamamen yalan zamanında bayabi kick box la uğraştığım için biliyorum böyle bir vücudun body building desteksiz yapılması imkansızzzzzzzz........Tamamen ağırlık vücudu..zaten bu hallede thai box yapılmaz yapılamaz....

))

armıza hg abı cım bende 9.5 yasımdan berı taekwondoyla ugrasıyorum bırakın ya kick boksmus ıs yoq o sporda yaaaa :D ne ıse gene hh dın aramızqa abı

haha

26 sene thai box 10/10
Vücud 9/10
azim 10/10
Üslup 0/10

Narsizm in dorukları söz konusu... bana birini hatırlattı ama neyse, belki biz de o seviyeye gelirsek oyle oluruz, o yuzden buyuk konusmuyorum, sadece boyle bi, hem uzak dogu hem salon canvaarının daha mutevazi olup bizle tecrüübe ve bilgilerini paylasmasını isterdim sahsen

VUCUT GUSEL AMA DUNYA BİRİNCİLİGİM WAR DİYORSUN TAM OLARAK NERDE WE NE ZAMAN BEN TAKİB EDERİM DE BOLE BİRİNCİLİKLERİ ?

Forumdan atildi cevap verebilecegini hic zannetmem.

sporcu bir insan her zaman alçak gönüllü olmalı.Kendisini üstün görmemeli.O zaman insanların kalbinide kazanmış olur.Tamam iyi bir vücudun olabilir.Ama bu herşey demek değildir.Spor centilmeliktir.

euro spor'da K-1 maçlarında.. amerikan futbolcusuyken ne alakaysa k-1 arenlarına cıkıp sılme tokat dayak yiyen 180 kıloluk BOB adındaki arkaşı anımsattı. :lol: :lol:

ustamsın sacmalıklara aldırma benim daha 12 yıl oldu ama bir gun senin seviyene gelebilirsem ne mutlu bana başarılarının devamını dilerim nice dunya sampıyonluklarına(hep beraber) saygılarımla

en korktum bısey dıyemıcem 26 yıl bu saygılar sana :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı