alg dedi:gürkan öskani dövebilirmisin???? yada apacheserkani
playertr dedi:alg dedi:gürkan öskani dövebilirmisin???? yada apacheserkani
haha helal be soruya bak
alg dedi:gürkan öskani dövebilirmisin???? yada apacheserkani
kusursuz bi vucud bana gore ee dile kolay 26 sene,yasını ve olculerinide yazsan aslında fena olmaz...Hemen iki resime bakarak kusursuz demek sence mantikli mi?
Tabii ki ortada gorulecek hayranlikla baklicak bir iki poz var ama kusursuz lafi bence iki poza soylenmemeli..Neyse...
Teoman gercek cok iyisin..Ancak arkadaslarin dedigi gibi olculerini merakla bekliyoruz..![]()
tek elimle döwerriimmmalg dedi:gürkan öskani dövebilirmisin???? yada apacheserkani
sash_688 dedi:ölçülerinizi belirtirseniz sevinirim.iyi bir vücuda sahipsiniz tebrikler...başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dilerim...
teoman dedi:sash_688 dedi:ölçülerinizi belirtirseniz sevinirim.iyi bir vücuda sahipsiniz tebrikler...başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dilerim...
birader ben bodyci değilim ölçülerle işim olmass ama şu an tek başımayımm kolumu ölçttüm sadece 50 cm
antenmandan sonraa da 52-53 olur heraldeee[/quote
Hangi şhrdesin yada hngi ülke ?
Başarıların devamını dilerim. Adına yakışmış birincilik ]
Aslında kendini bodyci diye nitelendirmeye bilirsin ama her sporun temelinde body yatar
shehim dedi:kusursuz bi vucud bana gore ee dile kolay 26 sene,yasını ve olculerinide yazsan aslında fena olmaz...Hemen iki resime bakarak kusursuz demek sence mantikli mi?
Tabii ki ortada gorulecek hayranlikla baklicak bir iki poz var ama kusursuz lafi bence iki poza soylenmemeli..Neyse...
Teoman gercek cok iyisin..Ancak arkadaslarin dedigi gibi olculerini merakla bekliyoruz..![]()
arkadasım ben kendi fikrimi belirttim herkesin kusursuz tanımlaması farklı olabilir...
50 yok fakat body yaptığı kesin cunku bazı kaslar tai ile gelişmez gelişen adele sitiline gore uzun sure body yapmış fakat temeli ve adele uzunlugu uzak dogu sporunuda gosteriyorextensor dedi:üstat yanlış anlama ama hiç 50cm veya üzeri kolu olan gir dövüşçü görmemiştim (kick box tae box)
bu şekilde kanat göğüs ve omuz olan bir tae box çu görünce oldukça şaşırdım
ayrıca tae box çuların spor yaşantılarının fazla uzun sürmediğini duymuştum sen tam 26 sene yapmışsın gerçekten
taktire şayan bir olay bu
yanlız merak ettim sen bu kolları omuzları kısacası vücudu nasıl çalışarak yaptın tae boxlamı bodylemi