256K sınırsız ADSL 1 Temmuz'da 1Mbit

Bende 256 sınırsız kullanıcısı olarak haberi duyunca çok heyecanlandım ama malesef şu an elimizde olan koca bir hayal kırıklığı.Kilit lütfen.

kapitalist düzen alçak şirketler.Bize .oktular kazıgı sonrada özelleşti güzelleşti falan filan.Sen bizden halktan aldıgın paralarla ....... güzelleştirtin ey yumurta ve mısır taccarı

Evet arkadaşlar beklenen tarife değişikliği sonunda geldi fakat bizim istediğimiz gibi vermediduh minimum limitsiz hızı olan 256 kaldırıldı 512kb oldu.

Türk Telekom daha ucuza çok daha hızlı internetin yolunu açtı. Telekomünikasyon Kurumu’nun onayladığı yeni tariflere göre toptan ADSL ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 45’e varan oranlarda indirime gidildi. İnternet servis sağlayıcı şirketlerin maliyetlerini önemli oranlarda düşüren bu adım ile internet daha ucuz hale geldi.

Yapılan ADSL tarife değişikliği ile;

* Limitsiz Toptan Tarifede, 512 Kbps’de % 38, 1 Mbps’de % 44, 2 Mbps’de % 45,
* Veri Akış Erişimi Tarifelerinde, 512 Kbps’de % 40, 1 Mbps’de % 43, 2 Mbps’de % 36 oranlarında indirime gidildi.

2 YENİ HIZ SEÇENEĞİ

Yeni toptan ADSL tarifeleri ile internetteki büyük ucuzlamanın yanında maksimum hızda iki kat artış oldu.

* Tarife paketlerine 4 Mbps limitsiz ve 2 Mbps 6G limitli olmak üzere 2 yeni seçenek eklendi.
* 256 Kbps hız seçeneği yürürlükten kaldırılmış, minimum hız 512 Kbps’ye yükseltildi.

Evet arkadaşlar beklenen tarife değişikliği sonunda geldi fakat bizim istediğimiz gibi vermediduh minimum limitsiz hızı olan 256 kaldırıldı 512kb oldu.

Türk Telekom daha ucuza çok daha hızlı internetin yolunu açtı. Telekomünikasyon Kurumu’nun onayladığı yeni tariflere göre toptan ADSL ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 45’e varan oranlarda indirime gidildi. İnternet servis sağlayıcı şirketlerin maliyetlerini önemli oranlarda düşüren bu adım ile internet daha ucuz hale geldi.

Yapılan ADSL tarife değişikliği ile;

* Limitsiz Toptan Tarifede, 512 Kbps’de % 38, 1 Mbps’de % 44, 2 Mbps’de % 45,
* Veri Akış Erişimi Tarifelerinde, 512 Kbps’de % 40, 1 Mbps’de % 43, 2 Mbps’de % 36 oranlarında indirime gidildi.

2 YENİ HIZ SEÇENEĞİ

Yeni toptan ADSL tarifeleri ile internetteki büyük ucuzlamanın yanında maksimum hızda iki kat artış oldu.

* Tarife paketlerine 4 Mbps limitsiz ve 2 Mbps 6G limitli olmak üzere 2 yeni seçenek eklendi.
* 256 Kbps hız seçeneği yürürlükten kaldırılmış, minimum hız 512 Kbps’ye yükseltildi.

Kaynak varmı kardeş..
ttnetin sitesinde henüz bişey yok da...

Hani niye yansımadı hala.Hız değişiminin ne zaman başlayacağını bilen var mı?

Arkadaşım biraz sabır:badgrin:daha karar yeni çıktı.önümüzdeki 1 hafta içinde (umuyor ve telekomdan talep ediyorum yapacak başka bişey yok) değişebilir;)

http://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm

2048 olan bağlantım an itibariyle 4096 kbps ye yükseldi vede ücreti düştü. Hala hızı yükselmeyenler içinse Telekom bu gece bütün çalışmaları bitirip bu geçiş olayını tamamen halledecekmiş.

Hayırlı olsun herkese.

Son düzenleme:
bugünden itibaren bütün sınırsızların hızları artmış durumda:)vatana millete hayırlı olsun.gerçi ne kadar stabil çalıştığıda ortada!!

Gecen zaman+kalan zaman = toplam indirilme süresi
32 dk civarında 683 mb indi.

hönk:shock: valla iyiymiş veyron.iştahım kabardı.bendemi 4mb geçsem acaba:badgrin:japonyayı düşünmek bile istemiyorum.100mb ile heralde saniye bi 10 mb indirir heralde:D

Back
Yukarı