25 Kilo verdim ancak... VÜCUT RESİMLERİM İÇERİDE YARDIM

Merhabalar yaşım 17 boy 1.77 KİLO 97 iken 73 - 75 e düştüm ancak hala göbek bölgemde yağlanma mıdır sarkma mıdır şişkinlik midir fazlalığım var vücut fotoğraflarımı paylaşmak istedim sizce düz bir karına sahip olmak için ne yapmalıyım.Göbeğimden şikayetçiyim daha fazla kilo vermek sağlık açısından tehlikeli olur mu ?
gAYV75.jpg

95rqn5.jpg

MyBgOg.jpg

QlzY6Z.jpg

b2EMnb.jpg

Göbeğinizdeki çatlaklardan çok hızlı şekilde fazla miktar kilo verdiğiniz hemen anlaşılıyor. Ben de 95 kilodan 80 kiloya düştüm, göğüs ve göbeklerim yağlı ve sarkık gibi duruyordu.

Spora başladıktan birkaç ay sonra sıkılaşma başlıyor bu yüzden dert etmeyin. Bu kadar kilo vermenizden ne kadar iradeli bir insan olduğunuz anlaşılıyor, spora da aynı irade ile devam edin.

2 yıl sonunda göbeğiniz tamamen düz ve six packler sayesinde çatlakların anlaşılmayacağı hale gelecek tabi sporu asla sıkılıp, üşenip bırakmaz ve güzel beslenmeye devam ederseniz.

Her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı gerçek posalı elma sirkesini bir bardak ılık su ile karıştırıp için, 2 günde bir karın egzersizi yapmayı da ihmal etmeyin, başlarda canınız yanar ama sonra alışırsınız.

Cevabınız için teşekkürler. Şuan her hangi bir spor yapmamaktayım. Okul saatlerim belli olunca spor salonuna gitmeyi düşünüyorum. Göbeği eritip six pack yapmak muhteşem olurdu. Çatlakları ise işe başladığım zaman karın germe ameliyatı ile halletmeyi düşünüyorum. Daha çok göbek ve göbek yanlarını çalıştırmam gerekiyor sanırım. Fix olsam yeterli

Cevabınız için teşekkürler. Şuan her hangi bir spor yapmamaktayım. Okul saatlerim belli olunca spor salonuna gitmeyi düşünüyorum. Göbeği eritip six pack yapmak muhteşem olurdu. Çatlakları ise işe başladığım zaman karın germe ameliyatı ile halletmeyi düşünüyorum. Daha çok göbek ve göbek yanlarını çalıştırmam gerekiyor sanırım. Fix olsam yeterli

Biraz motivasyon iyidir en tembel insanı bile kamçılar, bunu duvarınıza asın hergün yataktan kalkınca bakar spora şevkle gidersiniz :)

ylp5Zn.jpg

Back
Yukarı