Yağ oranını ölçtürüp hedefini ona göre de koyabilirsin ama boyuna da bakacak olursak 75 80 kilo %10-15 yağ oranı fit bir görüntüye sahip olmanı sağlar. ayrıca spor salonuna gidiyorsan mutlaka koşu bandında da koşmalısın vücudun yağ kaybetmesinde etkili rol oynar
Bazal Metabolizma Hızı, dinlenme halindeyken vücudun sarfettiği enerjidir. Bir günde sarf edilen KKalori cinsinden ifade edilir.Selam. 99 kilo dan 88 kiloya 25 gun icinde kardio ve diyet yaparak dustum. Diyetim protein agirlikli. Ve hergun en az 1 saat yuruyorum boyum 1.78 sizce biraz yavaslamalimiyim? Hedefim 75 kg.
aynı rekoru bende yapmıştım, aynı hızda geri alman muhtemel. Diyeti en ufak bir bozuşunda vücudun yağ depolayacak. Şu anda Vücudundan ciddi ödem attın ve kas kaybettin, bazal metabolizma hızında düştü, haberin olsun.Selam. 99 kilo dan 88 kiloya 25 gun icinde kardio ve diyet yaparak dustum. Diyetim protein agirlikli. Ve hergun en az 1 saat yuruyorum boyum 1.78 sizce biraz yavaslamalimiyim? Hedefim 75 kg.
Kesinlikle tamamen katılıyorum kardio yaparken kas yakmazsın ancak su kaybından dolayı yalancı bi kilo verme olayı yaşayabilirsin.Proteini yüksek tut bir de kilonu kas yapmak için bir avantaj olarak kullan 78 79 kg ya geldiğin zmn yavaş yavaş kardio'yu kıs ağırlığa önem ver.Ama güzel bi başarı elde etmiş arkadaş tebrik etmek gerekir.kardeşim kas yakmamak için kilox2 gram protein alman gerekiyor kardio yapılarak kas yakımı olmaz bence ama ağırlık çalışman şart yoksa hızlı kilo kaybı sarkma yapar