25 günde 11 kilo verdim !

Selam. 99 kilo dan 88 kiloya 25 gun icinde kardio ve diyet yaparak dustum. Diyetim protein agirlikli. Ve hergun en az 1 saat yuruyorum boyum 1.78 sizce biraz yavaslamalimiyim? Hedefim 75 kg.

Yağ oranını ölçtürüp hedefini ona göre de koyabilirsin ama boyuna da bakacak olursak 75 80 kilo %10-15 yağ oranı fit bir görüntüye sahip olmanı sağlar. ayrıca spor salonuna gidiyorsan mutlaka koşu bandında da koşmalısın vücudun yağ kaybetmesinde etkili rol oynar

Yağ oranını ölçtürüp hedefini ona göre de koyabilirsin ama boyuna da bakacak olursak 75 80 kilo %10-15 yağ oranı fit bir görüntüye sahip olmanı sağlar. ayrıca spor salonuna gidiyorsan mutlaka koşu bandında da koşmalısın vücudun yağ kaybetmesinde etkili rol oynar

Tek korkum yag yerine kas yakmak. Salona gidiyorum ve agirlik calismiyorum sadece kardio calisiyorum yag diye kas yakip seviniyorsam üzülürüm hergun 1 saat 20 dk yuruyorum[DOUBLEPOST=1399408433][/DOUBLEPOST]Ayrica aldigim kalori 1200 cal civari. Kas yakmamam icin ne onerirsiniz?[DOUBLEPOST=1399409139][/DOUBLEPOST]Tecrubeli sporcularin onerilerini bekliyorum

Son düzenleme:
hızlı kilo vermek sağlık açısından zararlıdır
yavaş vermekte fayda var
bunun dışında deri sarkması bile olabilir

kardeşim kas yakmamak için kilox2 gram protein alman gerekiyor kardio yapılarak kas yakımı olmaz bence ama ağırlık çalışman şart yoksa hızlı kilo kaybı sarkma yapar

Selam. 99 kilo dan 88 kiloya 25 gun icinde kardio ve diyet yaparak dustum. Diyetim protein agirlikli. Ve hergun en az 1 saat yuruyorum boyum 1.78 sizce biraz yavaslamalimiyim? Hedefim 75 kg.
Bazal Metabolizma Hızı, dinlenme halindeyken vücudun sarfettiği enerjidir. Bir günde sarf edilen KKalori cinsinden ifade edilir.

Kesin istirahat koşullarında bulunan, fiziksel ve ruhsal olarak bütünüyle rahatlamış ve yaklaşık 12 saattir aç olan bir insanın yanlızca nefes alma kalp atışı,kan dolaşımı, vücut sıcaklığının belirli bir düzeyde tutulması gibi hayati fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için gereksinim duyduğu enerji miktarıdır...

Kas yakımını bilmem ama hayatını yakmamak için bilinçli bir yol izle..

aynı rekoru bende yapmıştım, aynı hızda geri alman muhtemel. Diyeti en ufak bir bozuşunda vücudun yağ depolayacak. Şu anda Vücudundan ciddi ödem attın ve kas kaybettin, bazal metabolizma hızında düştü, haberin olsun.

Okuyanlara ders olsun. Cok hizli kilo verdigimden dolayi 5 kilo kas kaybim oldu ve vucudumun vitamin depolari bosaldigi icin saclarim dokuluyor. Suan saclari kurtarmak icin ugrasiyorum saglikli ve yavas kilo verin ac kalip gezmeyin. Duzenli beslenin cunku geri dönüsü olmayan ciddi kayiplara neden oluyor kilo yakimi. Metabolizmam duman oldu. Amacima ulastim ama ne fayda

kardeşim kas yakmamak için kilox2 gram protein alman gerekiyor kardio yapılarak kas yakımı olmaz bence ama ağırlık çalışman şart yoksa hızlı kilo kaybı sarkma yapar
Kesinlikle tamamen katılıyorum kardio yaparken kas yakmazsın ancak su kaybından dolayı yalancı bi kilo verme olayı yaşayabilirsin.Proteini yüksek tut bir de kilonu kas yapmak için bir avantaj olarak kullan 78 79 kg ya geldiğin zmn yavaş yavaş kardio'yu kıs ağırlığa önem ver.Ama güzel bi başarı elde etmiş arkadaş tebrik etmek gerekir.

iyi kilo vermişsin helal olsun.ben olsam dukan diyeti yapardım hem kas kaybın olmaz hemde sporla beraber dukan diyeti yaparsan çok daha hızlı kilo verebilirsin.asıl önemli olan verdiğin kiloları geri almamak bende her sene 5 10 kilo alırım sonra psikolojim bozulur spor yapar veririm sonra yine alırım ömrüm böyle geçiyor :D cipsi çerezi çikolatayı seviyorum yapacak birşey yok.

Back
Yukarı