Sismanadam
Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Sizlere durumumdan biraz bahsedeyim. 24 yaşında bir genç im . Fakat bu aralar biraz fazla saldım kendimi. Tam 106 kg olmuşum. Ve artik öyle çok hantallasmaya başladım ki , surdan şuraya gidecek halim yok gibi. Ve artik kendime çeki düzen vermenin vakti geldi diye düşünerek birşeyler yapma ya karar verdim ve sizden yardımcı olmanızı diliyorum.
Spor salonuna vücut killarimdan çekindiğim için gitmedim hiç. Fakat şimdide dershanem olduğu için gidemiyorum. Her aksam yürüyüş ve evde spor için vaktim çok. Önerilerinizi bekliyorum ve şuan ki durumumun resmini yükleyeceğim. Ne kadar kötü olduğunu sizde göreceksiniz. İyi kötü herturlu öneriye ve eleştiriye açığım darılmak gücenmek yok. Şimdiden herkese teşekkür ederim

Spor salonuna vücut killarimdan çekindiğim için gitmedim hiç. Fakat şimdide dershanem olduğu için gidemiyorum. Her aksam yürüyüş ve evde spor için vaktim çok. Önerilerinizi bekliyorum ve şuan ki durumumun resmini yükleyeceğim. Ne kadar kötü olduğunu sizde göreceksiniz. İyi kötü herturlu öneriye ve eleştiriye açığım darılmak gücenmek yok. Şimdiden herkese teşekkür ederim