24 günde 1.5 cm büyüyen biceps

Merhabalar başlayalı 24-26 gün oldu bicepsim 31 den 32.5 olmuş sizce nasıl 2 haftadır nicrotech kullanıyorum protein tozu antreman sonrası antremanım ise dairesel gibi 2 hareket farklı bölge diğer 2 hareket farklı bölge şeklinde??

Sevgili hallades soylemek istedigim su:
Basit BiR mantikla protein tozu nedir?
Peynir alti suyu.. normal bir kişi tavuk,et,peynir yedigi anda kaslari sisip patlamiyorsa protein tozu da bir şey yapmaz.bunlar sadece ek gidadir sana kucuk yardimda bulunur.(kana hizli karismak gibi) protein vs kullanabilirsin birsey söylemiyorum fakat vg ye yeni basladigin icin vucudun ve kaslarin cok hizli tepki veriyor.yani bu ilerde yavaslayacak ondan dolayi umudunu ve parani ekbesinlere baglama.antrenman ve beslenme uzerine yogunlas..saygilar

kaslarin buyumesi ilk aylarda hizli olur sonra yavaslar , sinir olmaya baslarsin neden buyumuyorlar diye .

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Antremanım 2 gün gidip 1 gün dinlenme şeklinde beslenmem ise her sabah süt peynir 2 yumurta 1 parça köy tereyağlı ekmek öğlen yumurta peynir muz falan sonra antrman antremandan sonra 1 ölçek protein tozu içiyorum aradan 2 saat geçiyor akşam süt yine peynir sucuklu tereyağlı yumurta 1 parça ekmek sonra meyve elma muz yatmadan önce 1 bardak su sabah kalktığımda karnımı aşağı doğru bastırınca gerdirince belirginleşen karın kaslarını görüyorum ayna karşısında mutlu oluyorum

Herkes armut pis agzima dus. Sucuk ekmek tereyeagi ddiyorsun forumda beslenme bolumune goz atmani,youtubedan da beslenme ile ilgili videolari izlemeni tavsiye.ederim.

Eğer ergen konularına yazmak istemiyorsan yeni başlayan ben ve kardeşlerime yardımcı olmayacaksan herhangi bir bilgini saklıyorsan bu forumda işin yok senin zaten paşam ;) Sana bilsem zaten sormam gerçi birşey bildiğinizden değil de işte araştırıp yoluna koyuyorum boş laf yapacaksan hiç cevap vermeyecektin fikir sordum sadece burada senin kimseyi ahşalamaya hakkın yok tamam

Yukariya bak Bakayım sana en cok yyardimci olmaya calisan kim atarli yeni baslayan kardesim.dogrudur biz birsey bilmiyoruzdur :) sana kolay gelsin kardesim

Back
Yukarı