2012'den günümüze EVDE çalışma !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan moloday
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

moloday

Üye
Merhabalar.
Başlıkta ki " EVDE " kelimesini büyük harflerle yazdım, 3 yılda bunu mu yaptın gibisinden yorumlar gelmesini istemiyorum.
14 yaşında evde şınav mekik barfiks ile başlamıştım, aslında o zamanlar spor yapıyor sayılmam daha geçen sene 25 kiloluk dambıl seti almıştım, artık o da yetersiz gelince 1 ay önce 60 kiloluk halter seti aldım.
Şu anda 18 yaşındayım.
Sadece düz halter barı, iki kısa dambıl barı ve 80 kilo ağırlığım var bunlarla evde çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorum olacak Dumbell Press- Bench Press veya dumbell fly yerdemi yapıyorsun yoksa sehpan varmı . Yerde yapmak ne kadar doğru ve ne kadar kası çalıştırıyor ?

Göğüse bakınca omuz geride gözüküyor o orantıyı yakalaman lazım yakaladığında göğüsün önde olması önemli değil hatta daha estetik bile gösterir . Şınavdan dolayı alt göğüs gelişmiş üst göğüs biraz geride kalmış . Kanat göremiyorum sırtı es geçme .

Bir sorum olacak Dumbell Press- Bench Press veya dumbell fly yerdemi yapıyorsun yoksa sehpan varmı . Yerde yapmak ne kadar doğru ve ne kadar kası çalıştırıyor ?

Yerde yapıyorum ancak ne kadar doğru bilmiyorum[DOUBLEPOST=1421092306][/DOUBLEPOST]
Göğüse bakınca omuz geride gözüküyor o orantıyı yakalaman lazım yakaladığında göğüsün önde olması önemli değil hatta daha estetik bile gösterir . Şınavdan dolayı alt göğüs gelişmiş üst göğüs biraz geride kalmış . Kanat göremiyorum sırtı es geçme .

Dediğiniz doğru omuzlar çok geride ancak yakın zamanda toparlıcam, yorumunuz için teşekkür ederim

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı