2012 en iyi supplement adayları

seytantuyu

Özel Üye
Bodybuilding.com her yıl en iyi supplement markasını ve ürününü seçiyor.

Siz de bu senenin adayları arasından favorinizi seçebilirsiniz.

Brand ///

Supplement ///

Breakout Brand (Most Improved) ///

New Supplement ///

New Brand ///

Muscle Building Supplement ///

Pre-Workout Supplement ///

Intra-Workout Supplement ///

Recovery Supplement ///

Protein Powder ///

Protein Bar ///

Energy Supplement ///

Energy Drink ///

Fat Loss Supplement ///

Weight Gainer Supplement ///

Creatine Supplement ///

Glutamine Supplement ///

BCAA Supplement ///

Multivitamin Supplement ///

Joint Health Supplement ///

RTD (Ready-To-Drink) ///

Tanning Product ///

Packaging ///

Brand: Muscle Pharm

Supp: Assault

Muscle Building Supplement: Dymatize ISO-100

Pre-Workout Supplement : Assault

Intra-Workout Supplement:Scivation Xtend

Protein powder : Dymatize ISO-100

Weight Gainer Supplement:True mass

Bcaa supp:SciVation Xtend

Multivit: Animal Pak

Packaging: Muscle Tech

Brand : Muscletech

Whey Powder : Nitro-tech ( muscletech )

Bence yanlış düşünüyorsunuz sayın hakankabaoglu. En iyi ambalaj ve safsata dolu reklamlar konusunda kesinlikle #1 olacaktır. :)

Ben bu konuyu gerçekten anlamıyorum, üretildiği ülkede yüzüne bakılmayan bir markaya burda sihirli iksir muamelesi yapılıyor. Biraz açın bakın yabancı platformlara da arkadaşlar. İngilizce bilmeseniz bile google translate var, öyle ya da böyle anlaşılıyor onun bile çevirisi.

Konuya dönersek, şahsen ON %100 Whey Standart Gold yine tepeye yerleşir. Vitamin konusunda belki Gaspari Anavite çıkış yapabilir epey tutuldu, gerçi Pak, Opti-man ve AST 32x kullanıcıları kolay kolay vazgeçmiyor kullandığı üründen ama iyi isim yaptı bu ürün. Creatine konusunda oy verecek olsam bu arada yine Optimum'a verirdim. Bilmiyorum belki en çok onu kullandığım için ama diğer markalara göre sanki daha "micronized" geliyor bana. :) Ama tamamen subjektif görüşümdür.

Breakout Brand (Most Improved) Magnumu girmek isterim, serumu nu denedim 3 deneme paketi kadar, gercekten etkili.

Optimum, icin bir kac cumle edeyim.

Optimum firmasi dunyanin en fazla hammade alici firmasi, bu sayede fiyat konusunda alcaklara inebiliryor, basit mantik ne kadar cok hammadde alabilirsen o kadar pazarlik payin var :) O yuzden de rahatlikla rakipleriyle fiyat esnekliginde yarisabiliyor,

Firmanin diger bir ozelligi ise belirli urun grubunda herkese hitap edebilecek tek tip urunle girmesi, pek cok firma gibi 4-5 whey yerine tek whey ile musterinin kafasini karistirmiyor, bu onlara arti olarak dondu. (tabi hydro konusu ayri mevzu)

Optimum pazarlama taktigi olarak tum diger supplement sirketlerinden ayriliyor daha surume oynayan bir yapilari var.

Kisacasi optimum iyidir :) sahsi fikrim.

mhp glutamine sr olması lazım galiba. 12 saat etkili bir glutamin urunu var o firmanın. yine o klasmanda birinci olacaktır. ayrıca ultimate markasının hiç bir ürünü yok :)

Optimum, icin bir kac cumle edeyim.

Optimum firmasi dunyanin en fazla hammade alici firmasi, bu sayede fiyat konusunda alcaklara inebiliryor, basit mantik ne kadar cok hammadde alabilirsen o kadar pazarlik payin var :) O yuzden de rahatlikla rakipleriyle fiyat esnekliginde yarisabiliyor,

Firmanin diger bir ozelligi ise belirli urun grubunda herkese hitap edebilecek tek tip urunle girmesi, pek cok firma gibi 4-5 whey yerine tek whey ile musterinin kafasini karistirmiyor, bu onlara arti olarak dondu. (tabi hydro konusu ayri mevzu)

Optimum pazarlama taktigi olarak tum diger supplement sirketlerinden ayriliyor daha surume oynayan bir yapilari var.

Kisacasi optimum iyidir :) sahsi fikrim.

tamamen katılıyorum su anda hydro builderini kullanıyorum gercekten cok etkili bi ürün kombinemle cok iyi sonuc aldım ayrıca optimum gold standart da ilk whey imdir body de tadı bakımından etkisi bakımından cok iyi bence optimum gercekten cok kaliteli bi markathums:

Geçen dönemde Ultimate Nutrition Micronized Creatine Monohydrate kullandım 1kg. Gayet güzeldi aslına bakarsanız. Optimum Nutrition ile arasında fark yok denecek kadar azdı. Ama Amerikan pazarında çok tutulmuyor anladığım kadarıyla. Belki Avrupa pazarında yapılacak bir anket bu marka için daha farklı sonuçlar verebilir.

Son düzenleme:
Siz hangi zamanda yasıyorsunuz nitrotech i sıralamaya almaları bile hata ayrica muschletech in yılın markası seçilemeyeceğini düşünüyorum kesinlikle zaten hicbi sekilde hak etmiyor da

Muscletech zaten seçilmeyecek eminim yine optimum seçilir :) Oy vereli baya oldu benim neye oy verdiğimi hatırlamıyorum şahsen :)

Şöyle bi ürünlere baktımda oy vermek ıstesem %10 unu denememısmdır urunlern.
Denemek ıstesekte TR de bulabılecegımız meçhul , bulsak bile fiyat olarak uygunu bulunmaz vs.vs..
Yabancı forumlarda mıllete bakıyorm yazdıklarna denemedıgı urun kalmamıs ,
Sanırım daha uzun bı zaman bu kombinasyonların fotolarana bakınmakla yetıncez :)

Ha cok mu gerekli olmassa olmazmımmı ? değil tabi ,ama bi supplemet ambalajının odamda durması bıle ekstra motive ediyor adamı :)

Back
Yukarı