2011-Mr Olympia katılımcı listesi---15-18 Eylül 2011 Las Vegas

Abiad, Fouad-Canada
Beyeke, Lionel-France
Burneika, Robert-USA
Centopani, Evan-USA
Curry, Brandon -USA
Cutler, Jay-USA
Dohne, Marius-South Africa
Greene, Kai-USA
Heath, Phil-USA
Haley, Marcus-USA
Jackson, Dexter-USA
Jackson, Johnnie-USA
Kefalianos, Michael-Australia
Lewis, James-United Kingdom
Martinez, Victor-Dominican Republic
McGrath, Frank -Canada
McMillan, Cedric-USA
Mishin, Evgeny -Russia
Richardson, Craig-USA
Rockel, Ronny-Germany
Warren, Branch-USA
Winklaar, Roelly-Netherlands
Wolf, Dennis-Germany
Yamagishi, Hidetada-Japan

frank mcgrath giriyor..umarım diskalifiye olmadan bi yerlere gelir..son halini görmedim ama facebook.ta ufak bir tartışmamız oldu..soğudum adamdan..yinede birşeyler yapsa şenlenir ortalık :)

Diez sen ki Frank McGrath adına açılan başlıkları görünce heyecanlanan biriydin ne yaptı ne dedide soğudun merak ettim doğrusu :)
Son halini görmedim ama geçirdiği kazanın üstünden bayağı zaman geçmesine ve toparlamasına rağmen eskisi gibi olabileceğini sanmıyorum hadi diyelim eskisi gibi olsa bile daha iyi olamaz eski halinin üstüne ekleyemez bana göre.

Diez sen ki Frank McGrath adına açılan başlıkları görünce heyecanlanan biriydin ne yaptı ne dedide soğudun merak ettim doğrusu :)
Son halini görmedim ama geçirdiği kazanın üstünden bayağı zaman geçmesine ve toparlamasına rağmen eskisi gibi olabileceğini sanmıyorum hadi diyelim eskisi gibi olsa bile daha iyi olamaz eski halinin üstüne ekleyemez bana göre.

offtopic oluyor kusura bakmayın ama facebookta saçma bir tartışma yaşadık..benim arkadaşlar benden yana oldu onunkiler ondan yana derken olay onlarca mesaja döndü..
animal ve frank mcgrath.e lanet okumuştum..ama artık sorun yok :D

Frank mcgrath bu yarışmalara katılıyor muydu? Ben ilk defa gördümde katıldığını kendisi favori adamımdır :D

bence ıyı vucutlu olmak unlu olmak reklamlarda bomba vucutcu olmak ayrı sey mr. olımpıada derec almak baska bırsey ben Frank mcgrath ın derec alıcagını hıc dusunmuyorum ben kendısını ılk 10 da bıle gormuyorum

benım bu yılkı fovarım yıne jay cutler bence jay de ronnıe gıbı ımpartorlugunu kurdu ole brakcak gıbıde durmuyor benım tahmınım en cok olımpıa rekorunu kırıcak yenı bırı varsa buda jay cutlerdır

Tabi ki derece alması baya zor. Gerçi son formunu bilmiyoruz. Ama gerçekten müthiş bi görüntüsü var adamın. Damarlar falan da süper duruyor. Şu vücudun mükemmelliğine bakalım :)
Ayrıca o iğrenç growth göbeği de yok bu adamda belirtmek gerek.
di-KD03.jpg

cutler ve heath yine ilk ikideler onu hemen soyliyeyim. ama bu sefer birinci cutler olurmu onu bilemem. heath de iddialı geliyor. ama cutlerın muhtemelen bu sonuncu yarısması olabilir diyorum. bu durumda yine birincilik için ugrasacaktır. üçüncüde warren olur. tahminimce yine geçen seneki gibi :

1 cutler
2 heath
3 warren
olacaktır....

rus sporcu yeni yetme alex bundan 4-5 yil önce yeni gördügümüzde bu adam 17-18 yasinda böyleyse yüzde yüz bi kac seneye olimpia olur demistik.adam 23 yasina geldi halen olimpiayaya girmeye hak bile kazanamadi,demekki erken yasta gelen basari ,illede zirveye tasiyacak diye bir garanti yokmus

Anket açacaktım idmandan geldim o kadar yoruldum ki sadece bunu yazabiliyorum. Birisi anket açarsa oylarız yine geçen seneki gibi. Ya da yarın ben açarım

Ben yine hiç beğenmesem de Cutler birinci olur diye düşünüyorum. Kai müthiş fişeklemiş ama, Phil Heath'le 2.lik için kapışırlar bana göre. Frank Mcgrath'in de son halini çok merak ediyorum:D

rus sporcu yeni yetme alex bundan 4-5 yil önce yeni gördügümüzde bu adam 17-18 yasinda böyleyse yüzde yüz bi kac seneye olimpia olur demistik.adam 23 yasina geldi halen olimpiayaya girmeye hak bile kazanamadi,demekki erken yasta gelen basari ,illede zirveye tasiyacak diye bir garanti yokmus

Önce ifbb pro olması lazım, bu yıl amatör arnold da iyiydi ve o da kısa süre sonra roelly winklaar gibi girmeye hak kazanacaktır.

Frnak Mcgrath bulk iken iyi bir görünüme sahip şu ana kadar girdiği yarışmalarda ki define halinde hiç iyi bir görüntü çizmedi.

Back
Yukarı