sarc4stic dedi:Gary Payton /Chris Mihm, Chucky Atkins ve Jumaine Jones takasında Rick Fox'ta Boston'a gidicekti, ama ben Lakers dışında bir takımda oynamam dedi ve basketbolu bıraktığı açıkladı. Çingeneye benzerdi elemanSaçları uzunken özellikle.
sarc4stic dedi:5. maç(96-95 San Antonio yendi) hakkında söyleyeceğim tek şey ROBERT HORRY!!! Tam bir şerefsiz bu herif, bütün sezon yatıyor sonra playoffun en önemli anında devleşiyor. 3.çeyreğin sonuna kadar sayısı yok maçı 21 sayı ile bitirdi(6/7 üçlük). Richard Hamilton üstünden(aslında birlikte demek daha doğru) sol eliyle yaptığı smaç manyaktı. Maçı kazandıran üçlüğe değinmiyorum bile, oyun onun üstüne olmadığı halde boşta kalınca affetmedi.
kurar dedi:sarc4stic dedi:5. maç(96-95 San Antonio yendi) hakkında söyleyeceğim tek şey ROBERT HORRY!!! Tam bir şerefsiz bu herif, bütün sezon yatıyor sonra playoffun en önemli anında devleşiyor. 3.çeyreğin sonuna kadar sayısı yok maçı 21 sayı ile bitirdi(6/7 üçlük). Richard Hamilton üstünden(aslında birlikte demek daha doğru) sol eliyle yaptığı smaç manyaktı. Maçı kazandıran üçlüğe değinmiyorum bile, oyun onun üstüne olmadığı halde boşta kalınca affetmedi.
zaten bu Robert HORRY deilmiydi yüzük kolleksiyonu olan..yoksa benmi yanlış hatırlıyorum...!!
saydam dedi:sarc bu sefer mac kacta ve hangi gun
DaFFy dedi:saydam dedi:sarc bu sefer mac kacta ve hangi gun
6.mac da oynandı detroit seriyi 7.maca tasıdı : 95-86
gerekli incelemeyi sarc4stic yapacaktır![]()
sarc4stic dedi:San Antonio kendi evindeki 7.maçı kazandı ve ŞAMPİYON oldu sonunda...Tim Duncan'da Finals MVP. İyi işte olması gereken oldu, Detroit üst üste iki kere kazansa çenelerinden kurtulamazdık![]()
DaFFy dedi:sarc4stic dedi:San Antonio kendi evindeki 7.maçı kazandı ve ŞAMPİYON oldu sonunda...Tim Duncan'da Finals MVP. İyi işte olması gereken oldu, Detroit üst üste iki kere kazansa çenelerinden kurtulamazdık![]()
Tim Duncan nekdr ii bi oyuncu olursa olsun Ginobili ye ayıp olmus keske 2sinin arasında paylastırsalardı mvp odulunu daha once duncan , oneal arasında oldugu gibi