20 günlük gelişimim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kas oranın spordan evel baya düşükmüş şu anda normal bir insandaki kas oranına yaklaşmış gibisinn, bunun hoşuna gittiği belli ki paylaşmışsın çalışmaya devam etmenitemenni ederim, bende fark olduğunu belirteyim ama birazda sabret burda yıllarca spor yapan insanlar var her 20 günde kaslanacağını sanıyorsan çoğu kişinin kapılardan geçememesi gerekirdi şu an. kaslanmışsın evet çünkü kas diye bir şey yokmuş zaten biraz protein karbonhidrat ve egzersiz görünce glikojenle dolmuş kaslar. spora devam et iyi sporlar.
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim iyi yorumlar gelince kendimi daha iyi hissediyorum ve daha çok çalışıyorum tşkler :)
 
ayrıca bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum kürek kemiklerinde winged scapula diye tabir edilen minör kaslarla ilgili sorun var gibi görünüyor bu genelde duruş bozuklukluğu ve zayıflıkla ilgili önemsemediğinden kürek kemiklerini sırtımıza bağlayan minör kasların durmuyla alakalı bir nevi kürek kemiği kanatlanması doktora görünmekte fayda var
 
yorumlara katılıyorum daha yolun başındasın..5-6 ay geçsin öyle at fotolarını :)
 
skenshins
bende spordan önce kamburluk varı şuan düzeldi şu söylediğin hastalık içinde 2-3 ay sırt geliştirsem düzelmezmi çünkü böyle şeylerin tek çözümü ameliyat yada spor yapmak :)
 
dostum 20 günlük gelişmeden ne bekliyorsun ki ? hemen body yaptım bitti vücudum büyüdü diye bi olay yok. bu spor sabır gerektiren bir spor. 20 günde olacak iş değil yani. yazdıklarımı yanlış anlamanı istemem, gerçekten sabır gerekiyor ve 6 ay'dan önce pek birşey belli olmaz diyebilirim. diyet ve spora devam :) vücudun gerçekten temiz, kuru bir vücut. yağlanmadan çok rahat şekilde kas geliştirebilirsin. spor hayatında başarılar diliyorum :)
 
spor yaparak herşeyi bir miktar düzeltmen gerekir ancak doğru egzersizler ile mümkündür bilinçsiz bir şekilde kürek kemiğini sırta bağlayan minör kasları çalıştıran egzersizleri nereden bulacaksın :) bence en yakın zamanda ortopediste görün kısa vadede bir sorun olmayabilir lakin sırt egzersizlerinde ilerledikten sonra bir gün hiçbirşey yokken omuza ilgili bir sorunla sporu bırakmak daha kötü gelir insana
 
jay cutler hastalıgından dolayı katılamamıstı keşke yerıne katılsaydın türkden'de bi tane Mr.olimpa cıkardı be tüh kaçtı neyse artık 10 gün sonra baska yarısma varmıs oraya gıdersın
 
forumda iyice troller çoğaldı ya ben bile zaman geçsin diye koymuyorum fotolarımı 1 yıl olacak neredeyse yuh! 20 gün neyse ben de karın kaslarımı tuvaletten önce sonra diye koyarım before after olur ne dersiniz?

bu espiri iyiymiş ama :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:51 ----------

youtube de vardı evde çalışma programı bir göz at istersen bende oradan çalışıyorum
 
herkes olumsuz bir yorum yapmış gayet güzel kardeş devam et böyle :)
 
Helal olsun kardeşim. Evet 20 gün bile olsa görünürde değişimler başlamış şunu bilmelisinki önemli olan sabırla devam etmek. Devamını dilerim !
 
40 cı günde arnoldı geçmen dileğiyle
 
Yahu ne iğrenç insanlarsınız; neden alaya alıyorsunuz insanları?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı