20 günlük gelişimim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 Ay sonraki gelişimini merakla bekliyorum :) Yorumlar seni kırmasın gaza getirsin.

galya iksirini fazla kaçırmışın

ahahaha cok haklısın :D Benim bomba 1 saat 47dk lık before&after fotograflarım da gelıyor bırazdan yorumunuzu esirgemeyin...

Saka bir yana 20 günde bir gelişme görmemiz çok zor ancak supplement kullanmalısın ve salondan çıkmamalısın belki bir değişiklik olur onun dısında gercekten bır seyler basarmak ıstıyorsan durmadan yola devam etmelısın..

Yahu ne 20 günlük vücut koymak doğru ne de böyle değerli bir sitede yorum yapan insanların yarısının dalga geçmesi akla mantığa sığıyor. Neden insanlarla dalga geçiyorsunuz? Hiç yakıştıramadım bodyforum...

Demircan ve Parz

Teşekkürler ederim herkez sizin gibi duyarlı olsaydı kimse motivasyon sorunu yaşayıp spordan soğumazdı. Bu tür aşağlayıcı yorumların yapılması BodyForumTr gibi büyük bir forum için ayıp bişey bence :) iyi yorum yapan herkese teşekkürler :)

Demircan ve Parz

Teşekkürler ederim herkez sizin gibi duyarlı olsaydı kimse motivasyon sorunu yaşayıp spordan soğumazdı. Bu tür aşağlayıcı yorumların yapılması BodyForumTr gibi büyük bir forum için ayıp bişey bence :) iyi yorum yapan herkese teşekkürler :)

Güzel kardeşim madem bu ayıp birşey, o zaman diğer üyelerin konularına yaptığın yorumlar ne oluyor ? Kaldı ki yorum yaptığın kişiler senden yaşça çok çok çok daha büyük insanlar. Trollük yapma da git çalış bikaç ay sonra gel, yada hiç gelme bu kafayla devam et

Demircan ve Parz

Forumun suçu ne? sen açtığın konuyla gel benle dalga geç diyorsun:o

kırıcı yorum diye ağlayacağınıza 20 gün ısınmış birine yorum yapılmayacak kadar ciddi bir forum olduğunu unutmayın adamlar 7-8 ay çalışıp emeğinin sonucunu merak ediyor sence bu onlara saygısızlık değil mi? 20 günde ne vucut yapacaksın ki neyin fotosunu koyuyorsun kusura bakma arkadaş daha önce de yazdım şimdi de diyorum yemek yiyip tuvalete gitmeden önceki before after karın kaslarımı koyarım bundan daha ciddi olur böyle birşey görmedim yahu forumun seviyesini inatla düşürmeye çalışıyorsunuz ya helal olsun size... eğer bu adam burada 20 günlük vucuduna yapılacka iltifatla azimlenecek spora devam edecekse bence hiç başlamasın çünkü önünde kocaman yıllar var... bu kadar basite almayın bu sporu VUCUT GELİŞME DÜNYANIN EN ZOR SPORUDUR SABIR VE AZİM GEREKTİRİR

Herogaki geçen hafta

Bu başlıkğa; https://www.bodyforumtr.com/vbforum...lementsiz-her-t59443.html?p=595999#post595999

Hayat hikayeni yazacaksan başka sitelere ve forumlara git burası Body forumu ve böyle konulara yer yok...

Bu mesajı yazan

Sen değilmiydin ? Şimdi gelip burada ''motivasyonumu düşürüyorsunuz,beni aşağılıyorsunuz,spordan soğutuyorsunuz'' diyorsun ama bak geçen hafta aynı şeyi bir başkasına sen yapmışsın

Kolay gelsin..

Yahu velev ki adam moral bulmak için koymak istedi, ufak da olsa bir gelişme yaşamıştır elbette. Burdaki forum üyelerinin görevi konuyu açan arkadaşa isterse 5 günlük olsun her türlü desteği vermektir. Adam ben 7 ay body yaptım vücudum harika oldu demiyor ki, sadece 20 günde geldiği noktayı paylaşmış, gidip de 7 aylık yapan biriyle durup dururken neden kıyaslıyorsunuz? Bodyforumtr bu gidişle bodybuilding.com'un yanında 0 kalacak... Hiç yakıştıramıyorum beyler...

Yahu velev ki adam moral bulmak için koymak istedi, ufak da olsa bir gelişme yaşamıştır elbette. Burdaki forum üyelerinin görevi konuyu açan arkadaşa isterse 5 günlük olsun her türlü desteği vermektir. Adam ben 7 ay body yaptım vücudum harika oldu demiyor ki, sadece 20 günde geldiği noktayı paylaşmış, gidip de 7 aylık yapan biriyle durup dururken neden kıyaslıyorsunuz? Bodyforumtr bu gidişle bodybuilding.com'un yanında 0 kalacak... Hiç yakıştıramıyorum beyler...
20 günde neyin gelişiminden bahsediyorsun hocam lütfen bana şaka yaptığını ve gülmemiz gerektiğini söyle?

Forum birbirinizi neden sürekli kötülüyorsunuz bende bunuanlmış değilim herkezin ruh hali hergün aynı olmaya bilir her zaman farklı eleştirilerde yapabilir...Neyse kolaygelsinsizlere forum üyeleri...

of manyak vucut dostum sen kas manyagı olmuşsun arnold halt etmiş yanında senin kafayı kes öle düşünelim seni aynı arnold süper gelişim tebrikler

Neden hiçbir admin yahut moderatör bu yüz kızartıcı yorumlara müdahele etmiyor?

kardesim 20 gunluk diye acman biraz abes olmus.bu tur konulara baktiginda acanlarin uzun vadede yapmis oldugu gelisimi paylastigini farkedersin.bence yorumlara bakma sporuna devam bundan sonraki acicagin konulardada 2 kere dusun.kolay gelsin allah sabir ve azim versin.

Beyler ben 20 günde Arnold gibi oldum demiyorum 20 gündür çalışıyorum vücudum nasıl olmuş diye soruyorum lütfen ne yazdığımı okumadan yorum yapmayın kafanıza göre...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı