galya iksirini fazla kaçırmışın
Demircan ve Parz
Teşekkürler ederim herkez sizin gibi duyarlı olsaydı kimse motivasyon sorunu yaşayıp spordan soğumazdı. Bu tür aşağlayıcı yorumların yapılması BodyForumTr gibi büyük bir forum için ayıp bişey benceiyi yorum yapan herkese teşekkürler
![]()
Forumun suçu ne? sen açtığın konuyla gel benle dalga geç diyorsunDemircan ve Parz
Teşekkürler ederim herkez sizin gibi duyarlı olsaydı kimse motivasyon sorunu yaşayıp spordan soğumazdı. Bu tür aşağlayıcı yorumların yapılması BodyForumTr gibi büyük bir forum için ayıp bişey benceiyi yorum yapan herkese teşekkürler
![]()
Yaw ben 2 aydır tepiniyorum bu kadar olmadı bende mi sorun var ne ? normal mi bu
Hayat hikayeni yazacaksan başka sitelere ve forumlara git burası Body forumu ve böyle konulara yer yok...
20 günde neyin gelişiminden bahsediyorsun hocam lütfen bana şaka yaptığını ve gülmemiz gerektiğini söyle?Yahu velev ki adam moral bulmak için koymak istedi, ufak da olsa bir gelişme yaşamıştır elbette. Burdaki forum üyelerinin görevi konuyu açan arkadaşa isterse 5 günlük olsun her türlü desteği vermektir. Adam ben 7 ay body yaptım vücudum harika oldu demiyor ki, sadece 20 günde geldiği noktayı paylaşmış, gidip de 7 aylık yapan biriyle durup dururken neden kıyaslıyorsunuz? Bodyforumtr bu gidişle bodybuilding.com'un yanında 0 kalacak... Hiç yakıştıramıyorum beyler...