20 aylik degisim [Dusuk butceli]

simdi anlik cektim sandalyemde oturup suyumu icip dizimi seyrediyorum tabi su dedigim streoid su yerine oral yoldan gunde 5 litre iciyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eklentiler

• 11992126_883651038384775_1172469133_n.jpg
    11992126_883651038384775_1172469133_n.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 811
Son düzenleme:
Tesekkur ederim ama cok ufak oldugumu sanmiyorum bu ego meselesi degil fotograflarla yorum yapilcak gibi bi konuda degil kenzonun seminerine gidenler diyor fotograftakiler kadar iri buyuk deil bazilarida fotolarda kucuk cikiyor bu oznel bir mesele yani

Evet kardesim milleti kandiriyorum sirf ortaligi karistirmak ve ego kasmak ve buraya konu acmak icin streoid manyagi oldum oda yetmedi shop yaptim oda yetmedi ayni genetige sahip baskasinin fotosunu 2 dk icinde kusursuz bi sekilde kirpip paintle yapistirdim haklisiniz bunlar cok olasi seyler dimi :)

Bu arada 20 ayda bu vucut olur mu bilemem hic 20 ay duzenli çalışmadim.Ama tahminime göre olması muhtemel.

20 ayin 3 ayi sakatliklarla gecti kimseyi inandirma cabasindada deilim zaten bu ulkede birseylerde basari saglayanlari tebrik edeceklerine lekeliyolar yalanliyorlar inanmak istemiyorlar kimseyi zorla inandiramam bi isten anlayan birileri zaten bu denli yorumlarda bulunmaz o yuzden kafam rahat

Tesekkur ederim ama cok ufak oldugumu sanmiyorum bu ego meselesi degil fotograflarla yorum yapilcak gibi bi konuda degil kenzonun seminerine gidenler diyor fotograftakiler kadar iri buyuk deil bazilarida fotolarda kucuk cikiyor bu oznel bir mesele yani

Ölçüleri versen aslında nesnel mi öznel mi onu anlıyacağız aslında :d önceki postumda söylediğim gibi steroid diyen arkadaşlara tam ölçüler vererek cevap verebilirsin ikna olacaklarını düşünüyorum :)

Back
Yukarı