20 aylik degisim [Dusuk butceli]

Bu sporda cok konusan var herkes birsey diyor sana abin olarak bir kac sey soyleyeyim gyno bende vardi doktor ameliyat olmana gerek yok hic birseyin yok dedi benimde uclari sivri ve buyuktu beni rahatsiz ettigi icin ameliyat oldum ve biraz iyilesme oldu ama tam memnun degilim senin suanda gogus seklin super kafana birsey takma tavukla yumurta falan gyno olmaz .steroid yoksa guzel vucut yapmissin emegine saglik boyle devam

Bu arada bu damar olayı çok ilginç tartışılmış biraz da bazen günlük bile değişiyor psikolojik faktörler bile etkiliyor.
Kesinlikle.Örneğin yazin damarlarin disarida kisin biraz cekiliyor

Kilolu halinde gyno varmis ama onu atlatmissin suanda hicbirsey yok

Sende bi gaza gelmişsin bir anda sonraki mesajında da herkes konuşuyor falan yazmışsın banaysa eğer açıklayayım yazmayacaktım da zırt pırt yazmayı sevmem. Zaten gyno olan kişiler bilir ki ucunu biraz ovarsan sertleşince normal duruyor, bunun dışında normal dururken gevşek durur bu gyno'dur. Arkadaştaki yağ dokusu gibi hormonel bişeye benzemiyor pek. Arkadaşın sıcak fotosu muhtemelen define hali o düzelmiş dediğin de. Tavuk meselesine geleyim çiftlik tavuğu yersen direk muhtemelen yapmaz jinekomasti. Ama bizim ülkede hayvan gibi sentetik hormonlar kullanıldığı için tavuk büyütmede yapabilir o hayvana basılan sentetik östrojenler sana da gyno olarak dönebilir az bir ihtimalde olsa. AB ülkelerinde bu maddelerin kullanımı yasak hayvanlar üzerinde bizde 92 yılından beri yasak sözde ama bi boka yaramadığı açık sanırım bi tavuk 10-15 dakikada haşlanmaz yani.

Gyno nun daha ne oldugunu bilmiyorsun ucunu ovalayinca sertlesirmis birakinca gevsek dururmus bu herkesde olan bir sey zaten :)

Aynen bilmiyorum bi sallayayım dedim hemen de nasıl yakaladın:):):):):):) Neyse uğraşamam ben tavsiyemi yapayım gerisi benden çıkar.

Tavuklara cesitli hormonlar vuruyolar arkadas define halimdede jinekomasti var dedi meme ucum sivri deil diye tavuk tuketilirken anti-ostrojen alinmali mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen bilmiyorum bi sallayayım dedim hemen de nasıl yakaladın:):):):):):) Neyse uğraşamam ben tavsiyemi yapayım gerisi benden çıkar.
Kardeşim akşam akşam güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün güzel bir mizacın var.

Tavuklara cesitli hormonlar vuruyolar arkadas define halimdede jinekomasti var dedi meme ucum sivri deil diye tavuk tuketilirken anti-ostrojen alinmali mi

Tavuk tüketimini azalt veya organık çiftliklerde yetiştirilmiş tavukları tüketmeye çalış biraz daha pahalıdır ama en azından Vücuduna daha az öströjen alırsın.
Google görsellerden "puffy nippless" incelemeni tavsiye ederim senin durumun şuanda, ayrıca arkadaşlar aynı fotoğrafa mı Bakıyoruz anlamıyorum ama arkadaşın 2.sayfada atmış bulunduğu define fotoğrafında bile jino Başlangıcı gayet mevcut bunun sebebleri genç Yaşından dolayı hormonal dengesizlik,estradiol seviyesinin fazla olması ve / veya tavuk gibi hızlı gelişmesi için öströjen hormonu kullanılmış besinlerin fazlaca tükemidir. Anti-öströjen jino'ya çarede en etkili yöntemlerden biridir fakat doktoruna danışmadan kullanma çünkü yaşın genç vücüdündaki öströjenin azalması boy uzamasını azaltabilir çünkü küçük miktarlarda öströjen kemik büyümesini tetikler büyük miktarlarda durdurur
Selametle

Tavuktan baska et yiyemiyorum antrikot oldu 50 tl

Biliyorum dostum et fiyatları uçmuş durumda , örneğin günde 2 öğün tavuk yiyorsan onu 1 öğün'e düşürebilirsin diğer 1 öğündede 150 gram ton Balığı yersin 35 gram protein eder kötü bir miktarda değil.

Selamun aleykum kardesim. Antreman set,tekrarlar ve set aralari dinlenme ile ilgili bazi sorularim var. Yardimci olurmusun ? Burdan veya özelden

HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi öncelikle ister ilaç kullan ister kullanma bunun bir önemi yok yine de tebrik ederim, ama kullanılması taraftarı değilim tabi.

Fakat 20 ay 2 sene bile etmez.

Sen 20 ayda ne ara o kütleyi topladın, ne ara definasyona girip %5-6 yağ oranına indin ve ne ara kas kaybetmedin?

Şimdi öncelikle ister ilaç kullan ister kullanma bunun bir önemi yok yine de tebrik ederim, ama kullanılması taraftarı değilim tabi.

Fakat 20 ay 2 sene bile etmez.

Sen 20 ayda ne ara o kütleyi topladın, ne ara definasyona girip %5-6 yağ oranına indin ve ne ara kas kaybetmedin?

Edit: 20 ayın içinde bir de 3 ay çalışamamış vatandaş..

Öyle Dirty bulk mı var bilmiyorum ama bir hayli ilginçmiş.:D Bunun dışında düşük bütçeli, az supplement'li 20 ayda bu kadar kütleli, damarlı ve düşük yağ oranına da sahip olman bir hayli ilginçmiş.

Edit: 175+ olup 68 kilo olan biri için baya büyük gözüküyosun fotolarda oynama var gibi geldi bana...çünkü 2. sayfaya attığın fotoyla 1. sayfaya attığın foto arasında fark var gibi 1. sayfaya attığın fotoda büyüksün 2. sayfaya attığın fotoda küçüksün...Kısacası kafam karıştı.

Son düzenleme:
Kardeşim ilk bakışta ben de şaşırdım ama çok da kütleli görünmediğin için yapılması imkansız gibi gelmedi bana.Şu anki fiziğimle 12 ay boyunca etkili bir kardiyo ve diyetle benzer bir vücüda sahip olabilirm.Sonuçta gögüs,trapez gibi uzun süre kaliteli çalışma isteyen bölgeler çok da iyi görünmüyor
Programını paylaşabilir misin?

Back
Yukarı