20 aylik degisim [Dusuk butceli]

Ölçüleri versen aslında nesnel mi öznel mi onu anlıyacağız aslında :d önceki postumda söylediğim gibi steroid diyen arkadaşlara tam ölçüler vererek cevap verebilirsin ikna olacaklarını düşünüyorum :)
Olculeri dogru verecegine inanicak kadar temiz kalpliyim diyosun yani
 
Ben 20 ayda böyle vücut yapsaydım, sonra kesin steroid var deselerdi iltifat olarak algılardım ki aynı durum var sanki. Tebrikler nazar değmesin:)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Güzel gelişim tebrik ederim kuruluk ve vascularity çok güzel, fakat jinekomasti belirtileri ortaya çıkmaya başlamış önlemini almaya bak.
 
2.sayfada sandalyede oturup çektiğin fotoğrafta bariz bir şekilde jinekomasti var internette araştırıp fikir elde edebilirsin jinokomasti'nın ne olduğuyla ilgili ve neden olduğu ile ilgili.
Selametle
 
Bulkta gyno olup definasyonda geçmesi diye bişey yok ki gyno varsa vardır zaten. Ya doğuştan olur ya da bilinçsiz kür yapmaktan veya ergenlikte olup geçer diyor doktorlar ama ben geçenine rastlayamadım henüz. Bu arada bu damar olayı çok ilginç tartışılmış biraz da bazen günlük bile değişiyor psikolojik faktörler bile etkiliyor.
 
Evet onu biliyorum bide bi arkadas ozelden meme uclarin sivri deil ostrojen hormonun yuksek falan dedi alakasi varmi cok tavuk gogusu tuketiyorum ve meme uclarim bildim bileli boyle ucu sivri deil


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Back
Yukarı