20 aylik degisim [Dusuk butceli]

Merhaba arkadaslar 20 ay once basladim bunun 7-8 ayi falan asiri kotu beslenme ile gecti sonra 7-8ay asiri dirty bulk yaptim ama yanlis yaptim abur cuburu kacirdim haliyle karin gogus bel bolgesi yaglandi sonrasinda definasyona girdim 4 ay falan belki fazladir bilmiyorum herneyse supplement pek kullanamadim maddiyat tan bu sure zarfinda toplasan kasaptan 1 kilo kirmizi et alip yemisligim yoktur yedigim seyler sabitti tavuk gogusu yumurta agirlikli beslendim butcem olsaydi cok cok iyisini yapabilirdim ama simdilik bu kadar yasim buarada 17

Baslarkenki olculerim
Kilo: 59
Sag kol: 33
Sol kol :31

Bulkta olculerim

Kilo: 82.5
Sag kol: 42,5
Sol kol 41

Simdiki olculerim

Kilo: 68-67
Sag kol : 40
Sol kol : 38,5

Burada henuz baslamistim bir kac ay evde calismistim kollar biraz buyumustu

6cbd1764570be8723e747236a553d2f2.jpg

Burada evde calisiyordum (Kalisteniks olarak)

cfb1e909f902f45f16f478527984cf7d.jpg

Burda bulk donemim nasil yaglandigimi gorebilirsiniz

1887d6ee0070dfa1117c5550b106a6da.jpg

Ve burdada simdiki halim define oldum vs vs

46724e9d8dd21dd90e2bdaddc2efb6a6.jpg

image.jpg

image.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
1998 liyim ilk resimde 8. Sinifin yaz tatili hic calisma antreman yok 9. Sinifta cok duzensiz ve evde barfiks mekik falan ile bi aralar antreman yaptim sonra sinifta kaldim tekrar 9 okudum iste o ikinci 9. Sinifin son aylarinda basladim 3 ay sakatligim oldu onuda eklemedim yazmadim ilk resimde 17 yasindayim diyede bisey demedim

düşük bütçe falan yeme bizi harbi harbi söyle hiç kür falan kullanmadın mı? yani vücutu çok beğendiğim den değil ama belli yani

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar kimseye yalan borcum yok tavuk parasini zor cikartiyorum ne kürü isteyen gelsin ziyaret etsin kapim acik daha supplemente para bulamiyoruz siz kür diyosunuz

zayıf başlamışken yağ oranını düşürerek nasıl bu kadar kas yapabildin yazabilirmisin. beslenme ve antrenman programını detaylı yazabilirmisin. tebrik ederim çok iyi vücut olmuş

Tesekkur ederim zayif basladim ama yag depolarim alt karnimdaydi oralar ve bel yagliydi bicepslerim genetik olarak sansli bulkta icine ettim herseyin sonra olum diyeti ve hiit tarzi olum kardiyolari yaptim cidden cok siddetli kardiyolardi un tuz sekeri kestim tuzu kestim derken tabi cogu seyde sodyum var ama yemeklere ayritten tuz atmam cayi kahveyi sekersiz icmeye basladim beyaz ekmegi sildim tavuk gogusu yulaf ezmesi yumurta agirlikli beslendim maddi durumum bunlara yetiyo

Resimlerinde neden photoshop kullandın..

Bilinçli yapmadıysan kullandığın programla ilgisi olabilir

Eklentiler

• so.jpg
    so.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 1.133
  • soru.jpg
    soru.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 1.130
Yanlisin var bicepsimin sekli o kesinliklikse oynama vs vs yoktur zaten gercektede gelin gorebilirsiniz antreman sonrasi ayni pozu veririm o kadar foto attim ustune basarak soyliyorum ne bir kür ne bir oynama var

3D derinlik veren bir cep telefonu programı yardımıyla rot ile shot yapmış olabilirsin belirginlik artmış contrast ile de oynanmış ayrıca shadow rt ile live screen yapılmış sen yaptın demiyorum bu fotoğrafın için söylüyorum gölgelendirmeler ve fotoğrafta düzeltmeler yapılmış aynadan çektiğin fotoğrafada baktım ikisinde de belirgin ölçeklendirmeler var bunun yanı sıra testesteron alımı yapmadıysan doğa üstü bir genetiğe sahipsin tebrikler.[DOUBLEPOST=1441200753][/DOUBLEPOST]Bir sırt pozu istiyoruz senden cep telefonunla aynadan da çekebilirsin eğer sırtında deli gibi sivilce görmezsem yanıldığımı kabul ederim..

Fotoğrafta düzeltme en ufak buyultme ınceltme oynama yok belirginlik konusunda konstrastı +1 +2 falan yapmısımdır kesınlıkle ama kesınlıkle herhangı bir streoid kullanmadım streoidi geç adam akıllı supplement bile kullanmadım kırmızı et yıyemedım sabit şeylerdi maddi durumum yoktu 8 ay kotu beslenme ile yandı zaten bılıncsızlık ile isteyen istedigi görüşü eleştriyi yapabilir ama lütfen doğru ve nesnel bir eleştri yapın zaten doğruysa inkar etmem bu arada teşekkür ederim

20 ay cok uzun bir sure bence yapilabilir ki zaten bu işin temeli tavuk ve yumurtadir. Bunlari yemedikten sonra istedigini bas yine de gelisemezsin. Tebrik ederim cok iyi vucut cikarmissin 20 ayin hakkini vermissin.

Altyapısız 20 ayda natural olarak bu kas kütlesine ulaştığını varsayarsak boyunun 170 civarlarında(veya altı), hacim olarak da büyük değilsin diye tahmin ediyorum fakat güzel gelişim. Tam ölçüler verirsen kafalardaki soru işaretlerini kaldırmış olursun bence.

Boy 175 civari diger olculerimi almadim kol kilo zaten baslikta yazio sakatligim gecsin olcu alirim

fotodan çok yorumlara güldüm şimdi buna inanan varmı hakketen :D steroid olayını felan geçtim bulk dönemine bakın öyle bulk dönemimi olur kimi yiyon sen

Back
Yukarı