2 yillik degisim

Mestro sports :) emek 8.caddede

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun ankaraya gitcek olursam ilk işim oraya gitmek :D sanafa başarılar çok iyi gelişmişsin. İlk 30 kg verdiğini görünce dedim daha kötü yapmış diye :D :D ama sonrasında çok iyi yapmışsın daha iyileri de olur umarım :)

Sağolun ankaraya gitcek olursam ilk işim oraya gitmek :D sanafa başarılar çok iyi gelişmişsin. İlk 30 kg verdiğini görünce dedim daha kötü yapmış diye :D :D ama sonrasında çok iyi yapmışsın daha iyileri de olur umarım :)
Tesekkur ederim :)

Bisey sormak istiyorum sakatlanmadan sonra eski formuma ne kadar surede kavusabilirim? (4.5 ay antrenman yapmadim)
Temmuzun basinda tatile gidiyoruz ve formda olmak istiyorum :(

Bisey sormak istiyorum sakatlanmadan sonra eski formuma ne kadar surede kavusabilirim? (4.5 ay antrenman yapmadim)

Valla bir sey demek isterdim ama takdiri ilahi

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Tam tarih söylemek doğru olmaz :D kas hafızası olduğu için daha hızlı eski haline gelirsin ama bu 4 aylik süreçte kasları ne kadar çalıdtırdın veya ne kadar pasif bıraktın :) bunlara göre süreç değişir :D yanı 4 ay yaptıysan farklı 4 ay gün içinde kaslarını çalıştıracak aktiviteler yaptıysan farklı olur :)

Bende iki sene önce kaval kemiğini kirmistim iki kırık vardı 3.5 ay alçı ondan sonra 1 ay yürümeyi öğrendim :D . 1 ay daha geçtikten sonra koşmaya başlamıştım . Eski sağlamlığını yaklaşık 7-8 ay geçtikten sonra kazandım .
Ne zaman aktif spora başlasam başıma bir şey geliyor Eskiden güreş ile ugrasiyordum 3-4 sene gittim sonra doktor devam etmesin dedi . Kemik kirilmadan öncede uzun atlama vardı oda hayal oldu.

Vg de şimdilik sıkıntı çıkmadı . Bakalım cikcakmi .

Back
Yukarı