Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Yanlış anlamıyorum kollarımın sıcak hali 41cmGayet güzel bir gelişim ama senin kollar o şekilde 41 cm nasıl duruyor anlayamadım yanlış anlama bende de diğer bölgeler aynı ama kol 38 falan geliyordu en son![]()
1. si hiçte abartı değil, gayet normal bir kütle, hatta keyfe göre arttırılabilme potansiyeline sahipte bir kütle... 2. si, arkadaşın ve bizim, bu işi kızlar için yaptığımızı kim söyledi?Aynı Benim Gibi Değişim Yaşamıssın Ancak Abartıya Kaçmıssın Bence Malesefki Kızlar Abartı Kasa Değil Göze Hitap Eden Yani Çekici (Seksi) liği Daha Çok Seviyor Diye Biliyorum Yinede Senin Tercihin Kardeşim Karın Kasların İyi Bence Kolu Çok Abartmışsın Güzel Gelişim![]()
Abartıya kaçmak gibi bir durum yok bizde kardeşim biz bu sporu hobi olarak değil yaşam tarzı olarak edinmiş insanlarız ayrıca kızlar için yapmıyorum bu sporuAynı Benim Gibi Değişim Yaşamıssın Ancak Abartıya Kaçmıssın Bence Malesefki Kızlar Abartı Kasa Değil Göze Hitap Eden Yani Çekici (Seksi) liği Daha Çok Seviyor Diye Biliyorum Yinede Senin Tercihin Kardeşim Karın Kasların İyi Bence Kolu Çok Abartmışsın Güzel Gelişim![]()
Güzel yorumun için çok teşekkür ederimhocam sizi canı gönülden tebrik ediyorum harika bir iş çıkarmışsınız, 85'den 61-63'e bu kadar yağsız nasıl indiniz o süreçten bahseder misiniz?(antrenman ve yeme içme) Umarım sorumu anlamışsınızdır![]()
Bende Samsunluyum hangi salona gittiniz?Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. 85 kilodan 61 kiloya inerken aslında sporla ilgili hiçbir bilgim yoktu ben İzmirde yaşıyorum ve yaz tatilinde Samsuna gitmiştik tatil yapmaya , benimde kafamda birkaç aydır kilo verme hayali vardı bende böyle bir fırsat bulmuşken yapıyım dedim İzmire yeni bir insan olarak dönmek için
Spora yazıldım yeni başlayan herkes gibi acemiydim kondisyonum hiç yoktu güçlüde değildim zaten
razamana denk gelmişti bende oruç tutan bir insanım oruçla beraber yürüttüm sporu iftardan 45 dakika sonra salona gidiyordum iftardan sonra ve spordan sonra sade soda içiyordum her gün . yani evde oluyordum sürekli hiç yemek yemiyordum iştahtan kesilmiştim hatta ailem doktora götürecekti zorla , yemiyorum diye bütün gün aç kalıyordum ama bütün gün vücudumu dinlendiriyordum spor salonuna gidincede 3 saate yakın cardio yapıyordum ondan sonra hafif ağırlıklarla sıkılaşma,parçalama hareketleri yapıyordum. Spor salonuna gitmeden 2 saat önce evde spor yapıyordum Youtubede Genç Ve Fit in en hızlı yak yaktıran adlı çalışmasını izliyerek uyguluyordum . Ve günde 3 kere buz gibi suyla yıkanıyordum çünkü 3 dakikalık soğuk duş 70 kalori yaktırıyormuş bilimsel olarak
Bu kadar kafaya takmıştım yani
Zaten zamanla kondisyonum artmıştı Spor salonunda sabit tempoda 80 dakika durmadan koşarak 999 kalori yakmıştım hemde 3 kere
AMA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM , BU TARZ İŞLERİ PLANLI VE PROGRAMLI YAPMAK HER ZAMAN SAĞLIK AÇISINDAN EN DOĞRU OLANIDIR...
Benim gittiğim spor salonu atakum tarafındaydı Arlı Spor'du Spor salonunun ismi ben orada 25 kilo verdimBende Samsunluyum hangi salona gittiniz?![]()
Tesadüfe bakbenim eski salonum hatta beyazlı sensen daha öncelerde görmüştüm seni orda![]()
Teşekkür ederim tekrardan dostumTekrar tebrikler![]()
Evet kardeşim Doğalhmm demek natural. inşallah canım ya
Öncelikle Yorumun için teşekkür ederim kardeşimÇok güzel değişim.Tebrik ederim kardeşimSevdiğin kız ne oldu onu merak ettim
![]()
saçların düz ince telliyse goldwell rogueman wax öneririm piyasadaki en iyi wax biraz pahalı ama değer. Saça zararı oldukça az diğerlerine göreBenim sorum saçlarınla ilgili, saç kesimimiz aynı, benim saçlarım senin saçlarından da uzun ancak saçlarım seninki gibi gözükmüyor.. https://www.bodyforumtr.com/attachments/img_1318-jpg.43358/ Burda bu fotoğrafta saçlarında herhangi birşey var mı? Jöle, wax vs. herhangi bir şey sürdün mü bu fotoda saçlarına? Ayrıca saçlarına ne gibi bir bakım yapıyorsun? Saçlarımız aynı olduğu için soruyorum çünkü aynı olmamıza rağmen benimkiler hiç bir şekilde şekil almıyor çok aşırı kabarık duruyor saç bakım kremi vs. kullanıyorum ancak bir değişim yakalayamadım, sen eğer saçlarına bakım yapıyorsan neler yapıyorsun ve ne tavsiye edersin?