O77
Üye
Merhaba. 2 Yıla yakın zamandır spor yapıyorum. Fakat sonuç elde edemedim. İnsanlar 6 ay gidip on numara vücuda kavuşurken ben artık boşa çalıştığımı düşünüyorum ve ciddi olarak psikolojim bozulmaya başladı. Aynaya baktıkça intihar etmeyi düşünmeye başladım. Uzun konuşmak istemiyorum yaptıklarımı yazacağım sorun nerede yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çünkü sırf bu yüzden tshirt bile giyemiyorum kötü görünüyorum diye. İzmir'de bana yardımcı olabilecek gerekirse parasını bile verebilirim hocalık edebilecek biri varmıdır o bile olur.
Bu arada testesteron problemi yaşıyor olabilirmiyim?
Boy: 1,79
Kilo: 75
Omuzlarım biraz dar, göğüslerim biraz aşağıda. Özellikle göğüs bölgesinde gelişme kaydedemiyorum.
Antrenman programım:
1. Gün: Göğüs
2. Gün: Kanat + Bacak
3. Gün: Omuz
4. Gün: Biceps + Triceps
1 Gün Boşluk ve Sonrasında program başa sarıyor.
+Haftada 4 gün mide çalışıyorum, göbekte yok ama hiç bir şekilde karın kası da oluşmuyor.
Beslenme:
Saat 10.00 : 3 Tam Yumurta + 6 7 zeytin + dil peynir (10-12 gr proteine denk) + 1 gevrek
Saat 13.00 : 250 Gram Tavuk göğüs ile yaptığım tavuk sote + salata
Saat 15.00 : 1 adet büyük boy haşlanmış patates
Saat 18.00 : Kepeklı ekmek arası 3 yumurta beyazı 1 Sarısı
Saat 21.00 : Akşam yemeği karbonhidrat ağırlıklı.
Saat 23.00 : 200 Ml süt
Gün içerisinde badem veya ceviz tüketimi yapıyorum.
Geçen ay amino asit, bcaa, protein tozu kullandım 1 ay boyunca. İyi geldi fakat devam ettirmedim.
Antrenmandan çıkınca 1 saat sonra yemek yiyebiliyorum. Antrenman sonrası bundan sonra protein tozu içeceğim.
Bu arada testesteron problemi yaşıyor olabilirmiyim?
Boy: 1,79
Kilo: 75
Omuzlarım biraz dar, göğüslerim biraz aşağıda. Özellikle göğüs bölgesinde gelişme kaydedemiyorum.
Antrenman programım:
1. Gün: Göğüs
2. Gün: Kanat + Bacak
3. Gün: Omuz
4. Gün: Biceps + Triceps
1 Gün Boşluk ve Sonrasında program başa sarıyor.
+Haftada 4 gün mide çalışıyorum, göbekte yok ama hiç bir şekilde karın kası da oluşmuyor.
Beslenme:
Saat 10.00 : 3 Tam Yumurta + 6 7 zeytin + dil peynir (10-12 gr proteine denk) + 1 gevrek
Saat 13.00 : 250 Gram Tavuk göğüs ile yaptığım tavuk sote + salata
Saat 15.00 : 1 adet büyük boy haşlanmış patates
Saat 18.00 : Kepeklı ekmek arası 3 yumurta beyazı 1 Sarısı
Saat 21.00 : Akşam yemeği karbonhidrat ağırlıklı.
Saat 23.00 : 200 Ml süt
Gün içerisinde badem veya ceviz tüketimi yapıyorum.
Geçen ay amino asit, bcaa, protein tozu kullandım 1 ay boyunca. İyi geldi fakat devam ettirmedim.
Antrenmandan çıkınca 1 saat sonra yemek yiyebiliyorum. Antrenman sonrası bundan sonra protein tozu içeceğim.