Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 yıllık çalışmam sonucu obeziteden bu hale geldim. Yinede bu yıl üniversite hazırlık sayesinde 6 kilo verdim.kafa_ İncecik bir şey olduk, yağsız kas gelişimi için complex proteine başlamayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
Son olarak eleştirilerinizi bekliyorum teşekkürler.
güzel vücudunuz var ama poz sanki forum için değilde kız tavlamak için verilmiş gibi . ayrıca ışık oyunuda var. sanırım karın kaslarınız daha belirgin görünün istediniz. tek bir resimle bir şey denemez yinede azminizden dolayı sizi kutlarım
not: 2 seneye göre baya eksik vücut daha nizami ve daha belirgin fotolarınızı bekliyorum.
Kardeşim ilk önce tebrik ederim gayet güzel bir vücudun var. Kompleks protein almak istiyorsan Bsn Synta'yı bir araştır derim. Ben kullanıyorum çok memnunum. Forumda'da zaten konusu açılmış oradan'da bakabilirsin.
Konunun kapanmamasini ve daha yapıcı eleştiriler alabilmek için zorunlu pozları eklemeni tavsiye ederim. Bu resimden omuz basların gelişimi diğer bölgelere göre geride kalmış görüntüsü veriyor.