2 yılın eseri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alpos

Üye
376200_343743309041081_1133623147_n.jpg

2 yıllık çalışmam sonucu obeziteden bu hale geldim. Yinede bu yıl üniversite hazırlık sayesinde 6 kilo verdim.kafa_ İncecik bir şey olduk, yağsız kas gelişimi için complex proteine başlamayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
Son olarak eleştirilerinizi bekliyorum teşekkürler.

güzel vücudunuz var ama poz sanki forum için değilde kız tavlamak için verilmiş gibi :). ayrıca ışık oyunuda var. sanırım karın kaslarınız daha belirgin görünün istediniz. tek bir resimle bir şey denemez yinede azminizden dolayı sizi kutlarım:)

not: 2 seneye göre baya eksik vücut daha nizami ve daha belirgin fotolarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Selam vücudun gayet iyi ama daha iyi yorup yapmamız için başladığın halinide koyabilirmisin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ilk önce tebrik ederim gayet güzel bir vücudun var. Kompleks protein almak istiyorsan Bsn Synta'yı bir araştır derim. Ben kullanıyorum çok memnunum. Forumda'da zaten konusu açılmış oradan'da bakabilirsin.

Guzel bir fizik, tebrik ederim.Yagsiz kas gelisimi icin beslenme programinizi duzgun planlayiniz.

Obeziteden, şişmanlıktan vücut inşa etmenin ne kadar zor olduğunu bilirim. O yüzden tebrikler.

Konunun kapanmamasini ve daha yapıcı eleştiriler alabilmek için zorunlu pozları eklemeni tavsiye ederim. Bu resimden omuz basların gelişimi diğer bölgelere göre geride kalmış görüntüsü veriyor.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı