karahanrojen
Üye
1- Genetik yapımdan dolay göğüs kaslarım çok küçük. Göğsü şişirmek için önerdiğiniz bir şey var mıdır ?
2- Yine genetik yapım itibariyle omuzlarım dar. Boyun hareketleri yapmam omuzlarımı daha da dar gösterir mi ve omuz genişletmek için önerdiğiniz şeyler var mıdır ?
Yorum yapabilmeniz için kendimle ilgili bilgi vermem gerekirse,
Yaş 22
Boy 186
Kilo 83.5
Kol 40
Omuz 109
Göğüs 105
Bel 85
Kullandığım supplementler; BCA 2200, Glutamin 2000, Reishi, Ginseng, Ginger, Whey Protein, Likit Amino, Tribulus, Creatine, Max Clay, Tribulus, Hyronix Cut, Amino 2000.
78 gündür body building yapıyorum. Spora 93 kilo başladım. Haftada minimum 5 gün idman yapıyorum. İdmanlarımı ısınmalarım hariç yarım saatten fazla tutmuyorum. Müsait olduğun günler bölgeyi ikiye bölüyorum. Mesela sabah göğüs akşam kol çalışmak gibi.
Temel Hareketlerde Ağırlıklarım :
Bench Press 65 kg ( bar hariç )
Incline Dumbell Press : 12.5 Kg
Dumbell Rowing : 25 kg
Dar Bench : 55 kg ( bar hariç )
Omuz Machine Pres : 50 kg
Leg Press : 320 kg ( makine ağırlığı hariç )
Ağırlıklar Maksimumlardır, minimum 10 tekrar çıkarabiliyorum.
Şimdiden teşekkürler.weightlifter
2- Yine genetik yapım itibariyle omuzlarım dar. Boyun hareketleri yapmam omuzlarımı daha da dar gösterir mi ve omuz genişletmek için önerdiğiniz şeyler var mıdır ?
Yorum yapabilmeniz için kendimle ilgili bilgi vermem gerekirse,
Yaş 22
Boy 186
Kilo 83.5
Kol 40
Omuz 109
Göğüs 105
Bel 85
Kullandığım supplementler; BCA 2200, Glutamin 2000, Reishi, Ginseng, Ginger, Whey Protein, Likit Amino, Tribulus, Creatine, Max Clay, Tribulus, Hyronix Cut, Amino 2000.
78 gündür body building yapıyorum. Spora 93 kilo başladım. Haftada minimum 5 gün idman yapıyorum. İdmanlarımı ısınmalarım hariç yarım saatten fazla tutmuyorum. Müsait olduğun günler bölgeyi ikiye bölüyorum. Mesela sabah göğüs akşam kol çalışmak gibi.
Temel Hareketlerde Ağırlıklarım :
Bench Press 65 kg ( bar hariç )
Incline Dumbell Press : 12.5 Kg
Dumbell Rowing : 25 kg
Dar Bench : 55 kg ( bar hariç )
Omuz Machine Pres : 50 kg
Leg Press : 320 kg ( makine ağırlığı hariç )
Ağırlıklar Maksimumlardır, minimum 10 tekrar çıkarabiliyorum.
Şimdiden teşekkürler.weightlifter
Son düzenleme: