2 saatlik antremanla yağ yakamama

Herkese merhabalar haftada 4 gün spora gidiyorum 1 saat kardio ( koşubandı eliptik bisiklet 20 şer dakka )sonrada bady 2 şer gün göğüs ön kol kanat 2 şer günde bacak lan omuz beslenme olarakta hergün yaklaşik 300 gr tavuk göğüsü yiyorum ekmek hiç yemiyorum sabah kahvaltıda da peynir yiyorum sadece boyum yaklaşık 184 cm kilom 108 günlük nerdeyse 2.5-3 l su içiyorum 2 aydır sport yapıyorum yaklasık 8 kılo verdım ama sonradan durdu veremedim buda rahatsız etti beni karnitin kullanıcam artık kilo vermek için yağ şeker tuzda kullanmıyorum aynı zamanda kardioda yaklasık 600 Kalorı veriorum buda bana az gelior gibimi gelior terlemem çok oluyor ama kilo veremiorum gundede yaklasık 1200 -1500 kalori alıyorum sizce kilo veremememin sebebi ne ne yapmam gerekiyo

Ama yediğim her şeyin kalorisine bakiyorum sabah peynir oğlen ton balığı lıhgt akşamda 300 gr yagsız tavuk göğüsü sote gibi günlük yediğim bunlar[DOUBLEPOST=1472595328][/DOUBLEPOST]
ayni sorun bendede vardi ilk ay guzel verdim sonra durdu antreman sistemimi ve diyetimi degistiridim etkisi oldu biraz.
Nasıl değiştirdin yani

Ben kendi sistemimden bahsedeyim aklına uyarsa dene bir gör.

Kahvaltı etmiyorum , uyandıktan 2-3 saat sonra şekersiz kahve içiyorum. Öğlen az çorba- ızgara köfte - et ...vb , az bulgur pilavı yoğrut . Akşam spor sonrası 200-250 gram arası ızgara ve yoğurt.( + supplementler ) 119 kg dan 82 ye geldim...

Kahvaltı etmiyorum , uyandıktan 2-3 saat sonra şekersiz kahve içiyorum. Öğlen az çorba- ızgara köfte - et ...vb , az bulgur pilavı yoğrut . Akşam spor sonrası 200-250 gram arası ızgara ve yoğurt. 119 kg dan 82 ye geldim...
Ne kadar sürede düştün?

Geçen yıl Ağustos ayında başladım , 119 kg falandım Ocak ayı gibi 90 lara geldim. Oralarda sabit gezindikten sonra spora ciddi anlamda tekrar başladım şimdi 82 kg dayım göbeği dümdüz yapmaya çalışıyorum , salondaki makineye göre yağ oranım 13 ama bence 17-18 lerde.

Kahvaltı etmiyorum , uyandıktan 2-3 saat sonra şekersiz kahve içiyorum. Öğlen az çorba- ızgara köfte - et ...vb , az bulgur pilavı yoğrut . Akşam spor sonrası 200-250 gram arası ızgara ve yoğurt.( + supplementler ) 119 kg dan 82 ye geldim...
Supplement olarak ne kullandın ve ne kadar sürede düştün şimdiden teşekkür ederim

Supplement olarak ne kullandın ve ne kadar sürede düştün şimdiden teşekkür ederim
CLA ve L-Carnitine kullandım , sıvı L-Carnitine lerin tadından bıktığım için şuan termojenik yağ yakıcı deniyorum. Kutu bitince bakıcam performansına

Dymatize CLA ve Multipower L-Carnitine kullanmıştım. CLA'yı hale kullanmaktayım

Back
Yukarı