2 Kere Göğüs Çalışsam Sorun Olurmu=?

ricardo

Üye
Arkadaşlar Benim Göğüs Bölgemde Yağlanma Var Bunun İçin Hafif Çalışmak İstiyorum Ama Bir yandanda Hacimlenmek İstiyorum Hani Gözle Görülür Bişeyler...Spor Salonunda Ağır Çalışıyorum 2-3 Gün Sonra Evde Hafif Kilo İle Dumble Bench Press Çalışsam Bi Sorun Olur mu ? Hani Overtraining Sorunu Falan...

bench_O

Arkadaşlar Benim Göğüs Bölgemde Yağlanma Var Bunun İçin Hafif Çalışmak İstiyorum Ama Bir yandanda Hacimlenmek İstiyorum Hani Gözle Görülür Bişeyler...Spor Salonunda Ağır Çalışıyorum 2-3 Gün Sonra Evde Hafif Kilo İle Dumble Bench Press Çalışsam Bi Sorun Olur mu ? Hani Overtraining Sorunu Falan...

bench_O

bolbol şınav çekebilirsin, bayır aşağı bayır yukarı eller açık eller kapalı.

illaki her gün dumbell ile çalışmana gerek yok. Bu bir hastalık haline gelmesin sende dikkat et. Kendi vücut ağırlığınıda küçümseme.

Şınav göğüsü ve omuzu arka kolu çok iyi etkileyen bir hareket.

ancak göğüs bölgendeki yağlanma şınavla falan gitmez. bunuda bilmen lazım.

yağın gidebilmesi için metabolizmanı hızlandırman(yediklerini yakabilir hale gelmek) gerekiyor.

bu için kardio önemli yer tutmalı hayatında.

Öncelikle Cevaplarınız İçin Çok Teşekkür Ederim
Coyote Salonda Kardiyo Yaparken 2 Kere Hoca Gördüğünde İndirdi 2.'de Yanında İki Bayan Vardı Sanırım Onlarında Etkisi İle Salondakilere İyi,Dişli Gözükmek Adına Beni Azarladı ''Yok Efendim Kardiyo 10 dk. dan Fazla Yapılırsa Makina Yanar Falan'' Sebep bu Gördüğün Gibi Haksızda +Hakaret Yedim Sporu Bırakma Noktasına Geldim Hevesim Kırıldı Onun Yerine Bu Aralar Koşu Yoluna Gitmeyi Düşünüyorum Zaten Aynı Hesap...Bu Arada Vücut Ağırlığımı Küçümsemek Bir Yana Gözümde Bile Büyüyo Bazen...Boy 1.80 Kilo 77-78 Değişiyo :D Ama Vücut Yağlı :D

Şınavı Ayakları Yukarıda Koltukta :D Eller Yerde Yani Aşağı Doğru Çekmeye Başladım Yeni Yeni 8-10 Tekrar Yapıyorum Şimdilik...Dips'te Yapıyorum Arasıra Onda'da Aynı 8-10 Tekrar...

Son düzenleme:
Back
Yukarı