2 haftada 4 kilo verdim sizce beslenmem doğru mu?

akşamları haşlanmış sebze ye arkadaşım

peki günlük alacağım protein miktarı ne kadar olmalı. şimdilik ortalama günde 100 gr protein alıyorum.. kendi ağırlığıyla çalışan biri olarak bu miktar fazla değil değil mi??

bu arada hala kilo veriyorum sabah aç karnına tartıldım 69 geldim..

kilo:71
boy:178
bel:85 cm
göğüs:100 cm
omuz:113 cm
iki hafta kendimce uyguladığım bir diyetle 4 kilo verdim. günde sadece 2 dilim kepekli ekmek yedim o da sadece kahvaltıda.1 tam yumurta 4 yumurta akı yedim. gün içinde bir avuç kadar fındık, biir bardak yağsız süt, bir tane portakal. akşamları 350 gr yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk yedim. gece de 2bardak yeşil çay içtim. bunun yanında iki günde bir 100 şınav 300 mekik çektim. şu an 71 kg a düştüm vücut ölçülerim yukarıdaki gibi. ama hala çok olmamakla birlikte göbek bölgemde yağ var. ayaktayken fit görünüyorum ama oturunca göbek bölgemdeki yağlar ortaya çıkıyor. sizce bu diyete devam etmeli miyim??
1.78 boyunda ve 71 kilosun nasıl yağlanman var anlamadım ben 1.75 boyundyım ve 76-77 kiloyum hiç yağlanma yok?
bence onlar yap değildir belki derin biraz sarkmıştır?

1.78 boyunda ve 71 kilosun nasıl yağlanman var anlamadım ben 1.75 boyundyım ve 76-77 kiloyum hiç yağlanma yok?
bence onlar yap değildir belki derin biraz sarkmıştır?

can simiti denen kısmı var bende galiba.. şu an 69 kg a düştüm. elbiseliyken çok zayıf görünüyorum ama göbek bölgemde az da olsa var ve bir türlü gitmiyor. senin dediğin gibi belki de sarkmadır. o zaman şöyle sorayım bu sarkmayı nasıl giderebilirim??duh

http://www.bolgeselzayiflamak.gen.tr/balik-yagi-zayiflatir-mi/

bunca zamandır ilk defa balık yağının iştah açıcı etkisini duymuş oldum.

O zaman eczanedeki kadın yanlış biliyor.
Hemen gidip yarın alıyorum 1 kutu.

Yalnız bana göstediği hap şeklindeyi. Yani jel gibiydi galiba ama hap gibi kutu içinde ve kapsüldü. 4 TL idi.
Sıvı olanını sorduğumda, onu çocuklara alıyorlar. Büyükler hap kullanıyor dedi.

Hangisini almamı ve günde ne kadar tüketmemi tavsiye edersiniz?

O zaman eczanedeki kadın yanlış biliyor.
Hemen gidip yarın alıyorum 1 kutu.

Yalnız bana göstediği hap şeklindeyi. Yani jel gibiydi galiba ama hap gibi kutu içinde ve kapsüldü. 4 TL idi.
Sıvı olanını sorduğumda, onu çocuklara alıyorlar. Büyükler hap kullanıyor dedi.

Hangisini almamı ve günde ne kadar tüketmemi tavsiye edersiniz?

3-4 hapla günlük alıcağın omega takviyesini sıvılarda sabah 1 kaşıkla gün boyu ihtiyacını karşılayabiliyorsun.Bana kalırsa sıvı olanı alman gerekir.Büyük ihtimal eczacı dediğin kişinin kalfa olması gerekir.çocuklar alıyomuş filan ilginç :)
Mitamin balık yağını öneririm

3-4 hapla günlük alıcağın omega takviyesini sıvılarda sabah 1 kaşıkla gün boyu ihtiyacını karşılayabiliyorsun.Bana kalırsa sıvı olanı alman gerekir.Büyük ihtimal eczacı dediğin kişinin kalfa olması gerekir.çocuklar alıyomuş filan ilginç :)
Mitamin balık yağını öneririm
Evet yanında kalfa gibiydi. O zaman iyice sorarım anlattırırım.
Gerçi orada kimse eczacılık falan okumamış. Hepsi kalfa. Patronları genelde olmuyor...
Neyse sıvı olandan alayım.
bugün yine ölçüm yaptım 2 kilo daha kaybetmeme rağmen bel bölgem hala 86 cm.. yani hala bel bölgemde incelme olmamış:(

Dostum sıkıntı yapma bence. İlk başlarda vücut su kaybediyor vs.. Bence 4-5 kilo kaybı normal; çok kilolu biri için.
Bundan sonra kaybettiğin kilolarda erime olmalı.
Bir de yağ yakabiliyor musun o var?

mekik falanda cekıyorsun nasıl yaglanma var anlamadım o kiloda

yağ yakabildiğimi düşünüyorum.. önceki ölçülerimi bilmediğim için şöyle söyleyebilirim: kemerime üç delik açtırdım.. bacaklarımda çok incelme oldu..:o

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:02 ----------

mekik falanda cekıyorsun nasıl yaglanma var anlamadım o kiloda

yakında fotograflarımı paylaşıcam o zaman daha net görebilirsiniz... belki de sarkma denilen şeydir bendeki:confused:

yağ yakabildiğimi düşünüyorum.. önceki ölçülerimi bilmediğim için şöyle söyleyebilirim: kemerime üç delik açtırdım.. bacaklarımda çok incelme oldu..:o

Ben de bunu diyecektim. Bölgesel zayıflama diye bir şey yok, bildiğin gibi. Yani sadece karından gitmiyor.. Vücudunun diğer bölgelerinden de eriyordur da sen farketmiyosundur diyecektim yazmışsın zaten. Bacakların incelmiş.

Benim de bacaklarım incelse, kaslar daha iyi gözükecek.

bugün yaptığım ölçümde bel bölgem 84 cm e düşmüş... göğüs bölgemde de zayıflama olmuş.. acaba kas kaybı mı bilmiyorumkafa_

bugün yaptığım ölçümde bel bölgem 84 cm e düşmüş... göğüs bölgemde de zayıflama olmuş.. acaba kas kaybı mı bilmiyorumkafa_

hocam allahını seversen neyin kasından bahsediyorsun ?
protein bazlı beslenirsin olur biter.
önemli olan senin yağlarından kurtulman.

Amacın fit bi vucut degilse bilemem

hocam allahını seversen neyin kasından bahsediyorsun ?
protein bazlı beslenirsin olur biter.
önemli olan senin yağlarından kurtulman.

Amacın fit bi vucut degilse bilemem

tabiki amacım fit bi vücut sahibi olmak ama bu gidişle eriyip kuruyucam heraldehyper_ bütün pantolonlarım bana bol oluyor artık. hepsini daraltmam lazım:o

Back
Yukarı