2 Haftada 10 kilo almak ve sonrası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ramazandan itibaren kılo almaya karar verdim ve önüme ne gelirse yedim 78 ile başladım şuan 88 kıloyum sanırım bılıncsız aldım bu kıloyu bana kilo alma konusunda öneride bulunabilirmisiniz

Bu konuda pek cok uye var, basariya ulasmis, bulking konularini kilo alma konularina goz atmani tavsiye ederim.

Bence kilo kesinlikle bilinçsiz olarak alınmamalı kilo almak kolaydır ama kilo aldıktan sonra onu yakması ve kasları parçalamak zordur.

Bence kilo kesinlikle bilinçsiz olarak alınmamalı kilo almak kolaydır ama kilo aldıktan sonra onu yakması ve kasları parçalamak zordur.

Kilo almak herkes icin kolay degildir, ornek olarak kendimi verebilirim, ben kilo konusunda sikinti ceken biriyim, ama konu definisyon olunca rahatlikla kilo veririm :)

Bende definizasyon konusunda çok iyiyim bir hafta isteyerek 3 kg verebilirm ama sorun şu ki bir haftada 2 kg alabilr miyim duh

Bulk kavramı insanlar tarafından inanılmaz yanlış anlaşılıyor. Insanlar bulk yapıcam diye haftada 4-5 kilo alıyorlar. Böyle bir bulking anlayışı yok. Eğer calori hesabı yapabiliyorsan, hergün ekstradan 500 kalori al. Eğer sıkı antrenman yapıyorsanız ve beslenmenizle beraber ayda 0.5kg ila 2kg arası alıyorsanız doğru yoldasınız demektir.

Kilo almak kolaydır derken bilinçsiz kilo almak kolaydır. Git sabah 500gr yağlı börek ye öğlen yağlı bir yemek + künefe felan ye nasıl kilo alıyosun gör :D

emin ol bu dediklerinin 3 katını yiyen arkadaslarım var kilo almayan yemege oturduklarında benım yedıgımın 3 katını yer yağlı fılan farketmez ama gram kılo almaz

kilo alma konusu kişiye göre değişir..ben de çok zor kilo alan biriyim..2 haftada 10 kilo nasıl aldın :shock:

Basit hesapla günde 7500kcal civarı yediniz yani? Hem de ramazanda?

Tebrik etmek gerekir. :)

bence hiç iyi olmamış.kas olmadıktan sonra kilo boş işe yaramaz kütlede başka bir şey değildir.sene de de 4-5 kilo kas kazansakne mutlu bize tabi o bile zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı