Vg başlayalı 25 gün oldu. Mac fit de yapıyorum. İlk 2 hafta günde 8-10 hareket 1 gün çalışıp 1 gün off full body şeklinde gittim. 2 haftaya yakında paylaşacağım 2 güne böldüğüm split programı yapıyorum. 2 gün bu programı yapıp 1 gün dinleniyorum. 1.75 boy 67 kiloyum. Şu an hardline progainer kullanıyorum 1 haftaya kadar biticek. Protein tozu+ creatin şeklinde devam etmeyi düşünüyorum.
Hareketleri yazdığım sıra ile yapıyorum. Önce veya sonra yapmalısın ve ya şu hareketi çıkarıp bunu eklemelisin tarzı yorumlarınızı bekliyorum.
1. Gün (Göğüs, Ön kol, Bacak) sırası ile
2. Gün (Sırt, Omuz, Arka Kol, Karın)
1. Gün
Göğüs Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 12-10-8 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
Chest Press
Incline chest press
Decline chest press
Machine pectoral fly
Ön kol Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 12-10-8 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
Barbell Biceps Curl
Machine Biceps Curl
Cable Biceps Curl
Bacak Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 15 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
machine leg extension
machine lying leg curl
machine leg press
2. Gün
Sırt Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 12-10-8 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
machine pull down
Seated cable row
lat pulldown
machine rear deltoid
Omuz Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 12-10-8 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
machine shoulder press
standing cable front raises
dumbbell lateral raises
Arka kol Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 12-10-8 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
machine triceps extension
bench triceps dips
cable triseps pushdown
Karın Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 15 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
Machine Abdominal
Plank
Leg raise
Hareketleri yazdığım sıra ile yapıyorum. Önce veya sonra yapmalısın ve ya şu hareketi çıkarıp bunu eklemelisin tarzı yorumlarınızı bekliyorum.
1. Gün (Göğüs, Ön kol, Bacak) sırası ile
2. Gün (Sırt, Omuz, Arka Kol, Karın)
1. Gün
Göğüs Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 12-10-8 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
Chest Press
Incline chest press
Decline chest press
Machine pectoral fly
Ön kol Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 12-10-8 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
Barbell Biceps Curl
Machine Biceps Curl
Cable Biceps Curl
Bacak Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 15 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
machine leg extension
machine lying leg curl
machine leg press
2. Gün
Sırt Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 12-10-8 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
machine pull down
Seated cable row
lat pulldown
machine rear deltoid
Omuz Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 12-10-8 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
machine shoulder press
standing cable front raises
dumbbell lateral raises
Arka kol Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 12-10-8 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
machine triceps extension
bench triceps dips
cable triseps pushdown
Karın Hareketleri: Bu hareketleri 3 set 15 tekrar şeklinde yapıyorum ağırlık arttırarak
Machine Abdominal
Plank
Leg raise