2 günde bir 1000 kalori koşuyorum, kas yıkımını nasıl azaltırım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Demage
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Demage

Üye
Merhabalar, 2 senedir düzenli vücut geliştiriyorum vücudum şuan tam istediğim kıvamda fakat sürekli kas kaybı yaşıyorum koşu yüzünden bunu nasıl absorve edebilirim teşekkür ederim

Birkez şöyle söyleyeyim kas kaybı inan tahmin ettiginin %10 u kadar anca yasıyorsundur. Olay şu karbonhidrat depoların bosalıyor su atıyorsun yağ yakıyorsun ölçülerin azalıyor giden su ve yağ ve minimum derecedeki kası hepsini kas olarak düşünmüssün sen bende definasyona girdigimde en sinir oldugum nokta buydu sonradan diyet bitince karbonhidrat alımı artınca düşündüğümün çeyreği kadar kas kaybetmedigimi gördüm ama cardio ile ilgili bir tavsiyem var.

2 günde 1 1000 kalorilik kosu yapma hergün 250 Kalorilik İnterval (High İntensity) kardiyo yap 1 dakika dusuk nabız da yürü 1 dakika depar la koş bunu 250 kaloriyi bulana kadar devam ettir inan faydasını görüceksin...

Birkez şöyle söyleyeyim kas kaybı inan tahmin ettiginin %10 u kadar anca yasıyorsundur. Olay şu karbonhidrat depoların bosalıyor su atıyorsun yağ yakıyorsun ölçülerin azalıyor giden su ve yağ ve minimum derecedeki kası hepsini kas olarak düşünmüssün sen bende definasyona girdigimde en sinir oldugum nokta buydu sonradan diyet bitince karbonhidrat alımı artınca düşündüğümün çeyreği kadar kas kaybetmedigimi gördüm ama cardio ile ilgili bir tavsiyem var.

2 günde 1 1000 kalorilik kosu yapma hergün 250 Kalorilik İnterval (High İntensity) kardiyo yap 1 dakika dusuk nabız da yürü 1 dakika depar la koş bunu 250 kaloriyi bulana kadar devam ettir inan faydasını görüceksin...
Zaten öyle yapıyordum şimdi boğazda koşuyorum 12 km küsür ondan böyle oldu.

Güç kaybı hissediyorum 65 lbs yaparken 60 lbs yapabiliyorum gibi yani sıkıntım o, kullandıgım supplementlerde optimumu whey, opti men

Karbonhidrat depoların boşaliyor güç kaybı NORMAL. Creatin alarak bi enerji farkını kapayabilirsin diyete zarari olmaz

Back
Yukarı