2 gün üst üste spora gitmek

arkadaşlar merhaba, boş olduğum 2 gün üst üste geliyor diğer günlerle toplamda 4 gün verebiliyorum spora ama dediğim gibi 2 gün üst üste,
2 gün üst üste spor yapsam 1 gün ara tekrar spor 1 gün ara tekrar spor 1 gün ara 2 gün spor yapsam toplamda 7 gün ediyor bana bir zararı olurmu "üst üste gelen günlerimin 1i tam gün biri akşam 7 den sonra şimdiden teşekkürler

Pek enerjin kalmaz onun için akşam yapacagın antremanlarda genelikle karın bilek filan calış

merhaba. ben de sadece koşu (30dk)+eliptik(20dk)+bisiklet(20dk) yapıyorum. ard arda 2 gün falan gittiğim oluyor. kas yapmaya geçmediğim için sorun olmaz diye düşünüyorum, yanlış mı biliyorum yoksa?

Katılmıyorum sana günde 2 kez uzun kardiyolar yerine hiit kardiyolar yaparsanız kendinize iyilik etmis olursunuz.

Beslenmeni duzgun ayarladiktan sonra gunde 2 kardiyonun hicbir zarari yoktur.Profesyonelleri gectim amator olarak spor yapanlar bile gunde 2 kez antrenman yaparlar(futbol/voleybol/basketbol)

Beslenmeni duzgun ayarladiktan sonra gunde 2 kardiyonun hicbir zarari yoktur.Profesyonelleri gectim amator olarak spor yapanlar bile gunde 2 kez antrenman yaparlar(futbol/voleybol/basketbol)
yağ kütlem fazla olduğu için bir süre sadece kardiyo yapacağım, heralde 10 gün sonra normal v.g'ye geçeceğim ama amacım kaslı bir vücuttan ziyade, fit bir vücut. ne tür bi program uygulanacak bilmiyorum ama low carb diyet ile birlikte hergün kardiyoya gidip, haftanın 3 günü birer gün arayla v.g için gitsem sakınca olur mu? fazla meşgul ettim bu arada, tekrar teşekkürler.

https://www.bodyforumtr.com/threads/vücut-geliştirmeye-yeni-başlayanlar-İçin-1-2-program-yapılış-şekli.8672/

Vg calistigin gunlerde , kardiyo calistigin gunlere gore karbonhidrati biraz fazla alirsan sikinti olmaz.Belirttigin program dahilinde devam edeceksen cok siki bir diyete bence gerek yok ayrica haftanin 1 gunu de dinelenmeye ayirabilirsin.
aynen ama uzun sürmeyecek bu kardiyo işi. bu kadar sıkmamın sebebi %32den fazla yağ kütlesi oranım var. yaş 24, 95kg, 175cm. olabildiğince yağları düşürüp öyle vg olayına girişmeyi planlıyorum.

Back
Yukarı