2 göğüs arası boşluk

öncelikle selamlar değerli üyeler 1buçuk aydır göğüslerin arasındaki boşluğu düzeltmeye çalışıyorum ama hiçbir gelişme olmadı.dar bench press ters bench press filan denedim ama boşluğu en iyi hangi hareketle düzeltebilirim 1.5-2cm arası boşluk var biraz fazla vede alt göğüsler zayıf olduğu için kare görüntü almıyor göğüsler yardımcı olursanız sevinirim

bench press hareketini halter yerine dumbell ile yapmanı öneririm.aynısı bende de vardı 2 ay dumbell bench yapıp butterfly'ı bir antreman yapıp bir antreman yapmamamı önermişti salonda ki hocam faydasını gördüm.

bench press hareketini halter yerine dumbell ile yapmanı öneririm.aynısı bende de vardı 2 ay dumbell bench yapıp butterfly'ı bir antreman yapıp bir antreman yapmamamı önermişti salonda ki hocam faydasını gördüm.
saolasın bide öyle denemekte yarar var

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:34 ----------

Genetiktir dolduramazsın.
dolduran nasıl dolduruyo genetikle alakası var ama o kadarda kapanmayacak kadar değil

Neden dolmazmis aciklarmisin, gerekli antremanlar ile gayet guzel dolar ancak zaman ister oyle bir iki aylik zaman yetmez

Eğer boşluk olarak tabir edilen iman tahtası denilen bölge üzerinde KAS tendonu bulunmuyorsa oraya ne yaparsanız yapın dolduramazsınız genetğiniz buna izin vermez. İstediğiniz kadar açış yapın sıkıştırma yapın dar pressler yapın DOLMAZ. Bir de resim koyayım merakınız gitmiş olsun :)
Buyrun:

http://imageshack.us/photo/my-images/717/00d35fee928441059a5d5c8.jpg/

Son düzenleme:
Back
Yukarı