2 aylık yol katetme

AkrepHan

Yeni Üye
Arkadaşlar 2 aydır düzenli bi programla olmasada öyle böyle gidiyorum fitness ve özellikle kardiyoya iki ay önceki halim:

5cgrp.jpg

Şimdiki Halim (antremandan hemen sonra çektiğim için biraz yanılma payı olabilir)
bu arada kimse bana aynada fotoğraf çektiremez ama bu spor için mecbur kaldım :D

5ch6t.jpg
5ch83.jpg
5chc2.jpg

bazı fotoğraflar bulanık antremandan çıktığım içni elimi yüzümü zor yıkadım :) bunuda gelişmimi sormak için yazdım

yaptıklarım sonucu 2 ayda aldığım netice sizce güzel mi ? yoksa bi netice alamamışmıyım

onuda yapıcam ama sanki biraz toparlanmış gibi geldi çoğu kişide söylüyor göbeği eritecem diye kollarımın felan zayıfladığını söylüyorlar aldırış etmiyorum tabi bölgesel erime mümkün olmadığından :D en son eriyen yerde göbek diyorlar ne nalet bişeymiş :D

Aynen, o herkesin basına gelen bir şey, ya da şöyle söyleyebiliriz KURAL BÖYLE :)

Çünkü kardiyo yaparken vücut ilk önce suyu, sonra yagları atıyor.
ilk basladıgınızda yaklasık olarak vücut 2-3 kg civarında su atar.
yaglarıda atmaya baslayınca ister istemez incelecektir :)

Örnek vermek gerekirse Bulk döneminde 46cm kolu olan birisi,
Definisyon dönemine girdiğinde ve bitirdiğinde 39-40cm kolu kalır :)
zaten şuan kardiyo agırlıklı bir antreman yaptıgın için kollarının, yüzünün, kalçanın, bacaklarının küçülmesi çok normal :)

Başıma gelen güzel bir olayı anlatıyım;
spora baslamadan önce 34 beden kot giyiyordum, girdim bi magazaya bi kaç model begendim aldım, bi modeldede gözüm kaldı ama 33 var sadece.
satıcı eleman abi al giydikçe açılır rahat rahat giyersin agızı yaptı :)
bende gazına geldim, begendıgım ıcınde aldım.

Eve geldim sankı kot 33 değilde 32 falan , kalçamdan geçmiyor, A kısmı çok dar, düğme kapanmıyor vs :)
farklı zamanlarda bir kaç kez giymeyi denedim yok bunun acılacagı falan yok rafa kaldırdım :)

spora basladım aradan 2 ay geçti, şu kotu bi deniyim dedim, kalçamdan geçmeyen şey bol geliyor kalçamda durmuyor neredeyse, kemerle kullanıyorum suan o kot pant.u :)
Hedeflere ulaşmak mutlu ediyor insanı :D
bench_Obench_Obench_O

Back
Yukarı