nBo
Üye
Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım ve 2 aydan beri vücut gelistirme yapıyorum, suplement kullanmıyorum. Beslenme olarak annem ne yaparsa yerim fakat aşırı yağlı yemekten kaçınırım, sütü fazla içiyorum, kahvaltıda lifalif yiyorum, öğün aralarında ise yine lifalif veya lor peyniriyle domates yiyorum. Eski fotoğraflarımı bulamadım ama kaburgalarım sayılıyordu (hiç göğüsüm yoktu), ve kolum 24 cm di.
ANTRENMAN PROGRAMIM
P.tesi: Bench press - dumbbel flying - butterfly - ez bar curl - hammer curl - üst mide hareketleri.
Salı: Duruma göre 1 saat cardio yada off.
Çarşamba: Dumbbel bent over row - barfiks - pulldown - triceps extentions - paralel bar dips - adonis ve alt karın egzersizleri.
Perşembe : 1 saat cardio yada off
Cuma: seated dumbbel press - dumbbel side lateral raise - ve bacak antrenmanları ( isimlerini bilmiyorum) - yan mide egzersizleri.
ÖLÇÜLERİM
Sağ bicep : 30
Sol bicep: 30
Omuz:107
Göğüs:92
Bel:76
Eksik gördüklerinizi, tavsiyelerinizi açıkla söyleyin lütfen. Karın egzersizlerimi bu forumda ismini unuttuğum değerli bir hocamız bölge bölge çalışmanın çok daha faydalı olduğunu söylediği bir yazısını okuduktan sonra böyle yapmaya başladım. Yanlış yapıyorsam nasıl yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
ANTRENMAN PROGRAMIM
P.tesi: Bench press - dumbbel flying - butterfly - ez bar curl - hammer curl - üst mide hareketleri.
Salı: Duruma göre 1 saat cardio yada off.
Çarşamba: Dumbbel bent over row - barfiks - pulldown - triceps extentions - paralel bar dips - adonis ve alt karın egzersizleri.
Perşembe : 1 saat cardio yada off
Cuma: seated dumbbel press - dumbbel side lateral raise - ve bacak antrenmanları ( isimlerini bilmiyorum) - yan mide egzersizleri.
ÖLÇÜLERİM
Sağ bicep : 30
Sol bicep: 30
Omuz:107
Göğüs:92
Bel:76
Eksik gördüklerinizi, tavsiyelerinizi açıkla söyleyin lütfen. Karın egzersizlerimi bu forumda ismini unuttuğum değerli bir hocamız bölge bölge çalışmanın çok daha faydalı olduğunu söylediği bir yazısını okuduktan sonra böyle yapmaya başladım. Yanlış yapıyorsam nasıl yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.