• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 Aylık Suplement Takviyeli Gelisim..

Sa Öncelikle Belirteyim isim Agır ve hic Spor Yapmadım..
1 78cm Boy, 69 kg ve 2 Aylık Programımı Tamamladım 3.Aydayım..
Düzenli Suplement Formul Kullanıyorum...
Görüs ve Önerilerinizi Bekliyorum Tsk ederim Simdiden.

Yüzümün Kapalı Oldugu Ve Tarihi Sildigim Sapkasız Resimler.. ilk Ayın bitişinde Cekilmisdir...
Digerleri Şimdi :)

Not. 2 Ayda Sadece 1 kg alabildim. Kilo alabilmem icin tavsiyeleriniz warsa .. Cok sevinirim...

Saygılar..

Eklentiler

• IMAG0052.jpg
    IMAG0052.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 1.347
  • IMAG0054.jpg
    IMAG0054.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 1.174
  • IMAG0057.jpg
    IMAG0057.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 1.017
  • IMAG0058.jpg
    IMAG0058.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 1.049
  • IMAG0064.jpg
    IMAG0064.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 1.181
  • IMAG0029.jpg
    IMAG0029.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 1.095
  • IMAG0040.jpg
    IMAG0040.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 1.106
Son düzenleme:
Tabiki Protein Whey, Arginin (aol), Glutamine, Tribulus... Bunlar 2 yıllık Body Yapan bir Arkadasımın tavsiyesi Üzeriine...

Anormal bir durummu war anlıyamadım ?

Tşk ederim Alt yapım Askerden wardı Ama 2 Ay önceki Resmimide Koyayım.... Yardımcı Olucaksa.. Zaten Hacimlenmekde Sorun yasıyorum 2 ayda 1 Kg Normalmi ? Benmi acele Ediyorum :(

Resimler 2 Ay önceki Halim.

Eklentiler

• acemi.jpg
    acemi.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 702
  • acemi2.jpg
    acemi2.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 790
Son düzenleme:
Tşk ederim Alt yapım Askerden wardı Ama 2 Ay önceki Resmimide Koyayım.... Yardımcı Olucaksa..

ben bir yıldır bu sporun içerisindeyim bilgilerimde tabiki sınırlı bence doğru yoldasın ama 2yıllık arkadaşının sözlerini dinlemek yerine bulunduğun salon hocasının bilgileriyl calışmanı öneririm sonucta o daha tecrübeli bilgili tabi salon hocanızı tanımadan konustum ama o daha doğru olabilir

İki ay önceki fotoğraflarınızıda koyarsanız daha sağlıklı yorum yapabilir diğer üyeler ,benim yorumlarım bu kadar :)

ben bir yıldır bu sporun içerisindeyim bilgilerimde tabiki sınırlı bence doğru yoldasın ama 2yıllık arkadaşının sözlerini dinlemek yerine bulunduğun salon hocasının bilgileriyl calışmanı öneririm sonucta o daha tecrübeli bilgili tabi salon hocanızı tanımadan konustum ama o daha doğru olabilir

İki ay önceki fotoğraflarınızıda koyarsanız daha sağlıklı yorum yapabilir diğer üyeler ,benim yorumlarım bu kadar :)

tsk ederim resimleri koydum.. Salon Hocamız Biraz Farklı Ama O da Benim Kullandıgım Suplementleri Kullanıyo Biliyorum..

ne oldu arkadaslar her konu baslığında üstüne basa basa 2-3 ay gecmeden supplement e direk girmek kesinlikle yanlıstır sözleriniz?

istisna olan nedir ?

arkadasım askerde olan bahsettiğin altyapın çalıştığın ağır işin ve genetik olarak yağ tutmayan vücut yapın dolayısıyla zaten şanslı ve muhtemelen elverisli bi durumdasın
dolayısıyla daha bismillah baslar baslamaz supplement olayına girmen pek makul gelmedi bana ki tavsiye edilende bu değildir hocalar tarafından hemde arginine falan detaylı bi supplement kürüne girilmiş en azından bi iki ay vücudunun tanımasını ve randıman almasına müsade etseydin daha iyi olurdu derim acizane kabul edersen

bunun dısında 1 kg az ama belki kışıon başlasaydın bu spora o 1 kg 3-4 filan olurdu
beslenme ne alemde ? belkide sırtını supplemente yaslayıp beslenmeyi esgeçiyorsundur?
hepsinin dısında gelişimin çok güzel
tebrik ederim

suplement bu işi kısa zamanda hallediyor.20 yaşıma gelmeden hiç bir ilaç takbiyesi almam.

supplement ıcın cok erken olmus kardes bence supplment alccagına proteın agırlıklı beslen derım.hıc bısı yapamıosan yumurrta akı ye kafadan supplemente ne gerek var.supplement dedıgın zaten artık besınlerden alacagını alamayn adamların aldıgı urunlerdır.sonra ne olcak o zmanda steroıd mı kullancan supplmentler yetersız kalınca.
ama su bı gercek kı vucuduna soylenecek soz yok.

suplement bu işi kısa zamanda hallediyor.20 yaşıma gelmeden hiç bir ilaç takbiyesi almam.
abicim supplement ilaç değildir öyle düsünme
ama spora baslar baslamaz bismillah diye girisilecek yada tamamen güvenilecek bisey değildir
supplement = besin katkısı
yani gercekten adam gibi besleniyoruz doğru besleniyoruz ama ihtiyacımız olan protein miktarını tamamen alamıyoruz o noktada supplementlara basvuruyoruz vurmak durumundayız
supplement öcü değildir yoksa ama ise girer girmez alınacak biseyde değil

tsk ederim bilgiler ve elestiriler icin... evet kabul ediyorun bilincsiz basladim.. ilk ay sadece protein 2. ay gluta argnn trblus.. kullandim .. ama yogun tempo calisma tempom war gunde ortalama 4, 5 ogun karbonhldrt. protein icerikli yiyecekler tuketmeye calisiyorum..
olculer biceps 36 gous 108 ..

gayet güzel gelişimin. 1.5 2 yıl hacim için çalışmanı öneririm.metabolizman aşırı hızlı bu net belli :) definasyonuda rahat yapabilirsin.

. bu arginini nasıl ve neden kullanıyorsun bunu açıklarmısın ? :D

pashacan benimde 3. ayım ve animal nitro,animal pump,vitamin,gainer kullanıyorum. İlk aylarda gerek olmayabilir ama zararıda varmıdır ?

pashacan benimde 3. ayım ve animal nitro,animal pump,vitamin,gainer kullanıyorum. İlk aylarda gerek olmayabilir ama zararıda varmıdır ?
zararı değil gereği yoktur sadece
vücudun belli bi form almasına müsade edin biraz randıman alsın kendini toplasın daha sonra takviyelere girin

gayet güzel gelişimin. 1.5 2 yıl hacim için çalışmanı öneririm.metabolizman aşırı hızlı bu net belli :) definasyonuda rahat yapabilirsin.

. bu arginini nasıl ve neden kullanıyorsun bunu açıklarmısın ? :D

Tsk Ederim Devam Zaten Durmak Yok :)..

Arginin Tam Olarak Bilmiyorum Ama Arastırdıgım Kadarı ile...

L arginine, L ornithine, L Lystine Amino Asitlerini iceriyo.. Sanırım Vücudun Gelişim Hormonu Üretimine yarıyo.. Yatarken 3 Tablet Halinde Kullanım Tavsiye Ediliyor..
Ben 2 tablet Alıyorum..

Bu arada Definasyon Olayını Pek Anlyamadım ? :)

Back
Yukarı