mechul1isi
Üye
ne oldu arkadaslar her konu baslığında üstüne basa basa 2-3 ay gecmeden supplement e direk girmek kesinlikle yanlıstır sözleriniz?
istisna olan nedir ?
arkadasım askerde olan bahsettiğin altyapın çalıştığın ağır işin ve genetik olarak yağ tutmayan vücut yapın dolayısıyla zaten şanslı ve muhtemelen elverisli bi durumdasın
dolayısıyla daha bismillah baslar baslamaz supplement olayına girmen pek makul gelmedi bana ki tavsiye edilende bu değildir hocalar tarafından hemde arginine falan detaylı bi supplement kürüne girilmiş en azından bi iki ay vücudunun tanımasını ve randıman almasına müsade etseydin daha iyi olurdu derim acizane kabul edersen
bunun dısında 1 kg az ama belki kışıon başlasaydın bu spora o 1 kg 3-4 filan olurdu
beslenme ne alemde ? belkide sırtını supplemente yaslayıp beslenmeyi esgeçiyorsundur?
hepsinin dısında gelişimin çok güzel
tebrik ederim
Tşk Ederim öncelikle..
Şöyle Söyliyeyim Bu spora Başladıgımda Cok Cahildim.. Ve Direk Suplement nedir ne işe Yarar Nasıl kullanılır Konularını Gözden Gecirdim Ve Direk Aldım..
Başladım Kullanmaya Salon Hocamızda Bıkmıs Sanki İşinden İlgilenmiyo Bu konularla Bilgi vermeyi Bırakın

hop Süplement kullanmaya Basladım Daha Sonra Ögrendimki Vücut ilk 2 - 3 Ayda yeterli Gıda salgılaya biliyo Genelini.. Kaslar Keseyi erittikden sonra. Takviye Olabilir Buda 2 veya 3 ay icinde Baslıyomusss

Sunuda belirteyim Cok yogun tempoda Az dinlendigim Bir yasam tarzım war.. Doğal Olarak Beslenmede Bozukluk.. Cekiyorum yani Gelismek var elbet ama Asıl nedenim Erimemek icindi.. Suplement kullanma düsüncem..
Bir Kac resim Daha ekledim Bu arada Bu spora Tavsiye üzerine Basladım. Aldıgım Yorumlar Beni Cok memnun ediyor hatta düzenli bir sene yap Seneye Yarışmalara Girersin diyenler var Salonda Sitem edenler bile war.. 1 senedir yapıorum 2 3 ayda bu kadar gelişilirmi arkadas filan

Pashacan Sana Sormak istedigim en önemli şey Daha Hızlı Gelişim icin ne gibi Tavsiyelerin var. Varsa Cok sevinirim Hacimlenmemi Saglıyacak her fikre acıgım

Saygılar..
Eklentiler
Son düzenleme: