2 aylık değişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sürekli 3-5 kilo alıp veren bırısı olarak koyabılecegım en before fotomun bu olduğunu dusunuorum. ogretmenlık yapıp tum gun cocuklarla ugrastıgımdan spor yapmadıgım, yedıklerıme pek dıkkat etmeyıp keyıfcı takıldıgım bır surectı. 2 ayın sonunda beforedakı hale donustum.resımden ne kadar anlasılıo bılmıorm ama saglıksız 53kgdım. after fotosu da abartılcak bısı degıl bgun antrenman gunlugume yukleyemedıgımden buraya atıyım dedım hem bıraz motıvasyon olur.
yenı programa baslıorum bakmak ısteyenler asagıdan ınceleyeblılırler.
pro'ya ilk adım.. | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
amacım kaslanarak kılo vermek bu yuzden hedefım 45 kg cıvarı. burdakı after fotografımı bugun cektım agır workout sonrası suan 49kıloyum.

cats.jpg

Tshirtli foto icin de soyle diebilirm.kota zor sigiyorum orda normalde bolluklari olurdu yuzum kollarm baya bi şiş yani diger fotoyla kiyaslayinca belli oluo biras daha

Evet hocam her zaman daha iyi olmak guzel kasli bi vucuta sahip olmak hem psikolojik hem saglik acisindan cok iyi bi sey tabi dogal yollarla :) ve 1. fotografinizda cidden bel bolgeniz ve ust kisminiz biraz genis duruyo vucudunuzdanmi fotografin kalitesindenmi pek anliyamadim ama soylediklerinize bakilirsa guzel bi yol kat etmissiniz. :)

Kalitede sıkıntı yok malzeme bole ;) daha yolun basindaym 2senelik bir surec belirledim kafamda.saglam adimlarla ilerlemek istiyorum.

2.fotoda da bel cevresi belli ediyor kendini ama 2 ay kisa sure zaten.
Hedef belli gunluk de acmissiniz daha iyi olacaktir basarilar :)

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı