2 aylık değişim

Andor

Üye
Herkese merhaba,
Benim vücut tipim nedir ? 2 aydır sadece şeker tüketimini azalttım ve herhangi bir supplement kullanmadım. Yaş 23, boy 1.83, kilo 2 ayda 89'dan 87'ye düştü. Tahminen yağ oranım kaçtır ve yağ oranımı azaltmak için, l-carnitine kullanmalı mıyım ?

Eklentiler

• 2.jpg
    2.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 1.292
  • 1.jpg
    1.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 1.169
  • 3.jpg
    3.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 1.156
öncesi veya sonrası tartıda hata var en az 5 6 kilo vermişsin zaten 2 kilo verseydin 2 ayda çok az olurdu
yağ oranlarını hiç düşünme amacın kilo vermek olsun %25 in altında değildir

öncesi veya sonrası tartıda hata var en az 5 6 kilo vermişsin zaten 2 kilo verseydin 2 ayda çok az olurdu
Şöyle ki bel çevresi çok kötü duruyor, omuzlar genetik olarak dar ve sağ omuzum düşük. Yağ oranımı düşürüp omuzlarım geniş dursun istiyorum.

1. foto yakın çekim ve kot pantolun giyince sıkıştırma sonucu daha fazla kilolu gözüküyor.

Bu şekilde devam et yağ oranını makul seviyeye çektikten sonra temiz ve kontrollü kilo alarak kas kütlesi ellemeye yoğunlaşman yararına olur. Ağırlık antrenmanı yapmıyorsan yapmaya başla ve l carnitine gerek yok idmandan önce şekersiz kahve içmen de iş görür.

Sorun şu ki hacim olarak azaldım, sanırım kas kaybettim. Bana allt karın ve simitler sabit gibi geliyor

Back
Yukarı