2 aylık ara

Bu spora en az 2 ay ya da daha fazla ara verip tekrar antremanlara başlayan arkadaşlara olacak sorum. Eski gücünüze yeniden kavuşmanız ortalama kaç hafta sürdü? Teşekkürler.

Arkadaşım bu biraz 2 ay önceden ne kadar çalışıp çalışmadığına ve daha sonrasında hafiftende olsa boş durmadığınla ilgili değişir. Ben mesela ilk şınavla başladım vücut geliştirmeye aradan 1 sene geçtikten sonra eski rakamımı çekmem sadece 2 hafta aldı :)

2ay fazla bir ara değil vücuttan vücuda değişir ben 2 ay ara verdiğimde pek farklılık olmamıştı 2-3haftada eski halime döndüm

bu konuya bir açıklık getirmek lazım bende 4 ay kadar bir süre saglık nedenlerimden dolayı ara verdim lakin eski gücüme halen kavuşamadım misal bünyeden bünyeye değişiyor arkadaşların dediği gibi ben 0 dan başladım :)

haftada 4 gün olacak şekilde idman yapacak isen 2-3 haftada toparlarsın,eski gücüne dönersin.Ortalama 1 ayı 1 haftada kapatırsın bu şekilde düşün.Tabi bunuda bilmek laızm,ara verdiğinda kaç aylık spor yapmaktaydın.3-5 ay ise zaten ÇOK ŞEY KAYBETMEYECEKSİN ÇÜNKÜ ÇOK ŞEY KAZANMAMIŞSIN ;)

Cevaplar için teşekkür ederim. 2011 Mart'tan bu yana çalışıyorum. Ciddi hacim kazanmış değilim. Tekrar başladığımda ağırlık düşürmek istemiyorum. Evlilik sebebiyle ara verdim. Normal şartlar altında haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum.

Back
Yukarı