Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu spora en az 2 ay ya da daha fazla ara verip tekrar antremanlara başlayan arkadaşlara olacak sorum. Eski gücünüze yeniden kavuşmanız ortalama kaç hafta sürdü? Teşekkürler.
Arkadaşım bu biraz 2 ay önceden ne kadar çalışıp çalışmadığına ve daha sonrasında hafiftende olsa boş durmadığınla ilgili değişir. Ben mesela ilk şınavla başladım vücut geliştirmeye aradan 1 sene geçtikten sonra eski rakamımı çekmem sadece 2 hafta aldı
bu konuya bir açıklık getirmek lazım bende 4 ay kadar bir süre saglık nedenlerimden dolayı ara verdim lakin eski gücüme halen kavuşamadım misal bünyeden bünyeye değişiyor arkadaşların dediği gibi ben 0 dan başladım
haftada 4 gün olacak şekilde idman yapacak isen 2-3 haftada toparlarsın,eski gücüne dönersin.Ortalama 1 ayı 1 haftada kapatırsın bu şekilde düşün.Tabi bunuda bilmek laızm,ara verdiğinda kaç aylık spor yapmaktaydın.3-5 ay ise zaten ÇOK ŞEY KAYBETMEYECEKSİN ÇÜNKÜ ÇOK ŞEY KAZANMAMIŞSIN
Cevaplar için teşekkür ederim. 2011 Mart'tan bu yana çalışıyorum. Ciddi hacim kazanmış değilim. Tekrar başladığımda ağırlık düşürmek istemiyorum. Evlilik sebebiyle ara verdim. Normal şartlar altında haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum.