2 ayda six pack hangi hareketlerle yapılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
barbell curl yap bütün yağları yakıyor kocaman six packlerin olur

kardeş sen kaç ayda hangi hareketi yaparak çıkarttıın
mekik çekerek çıkarttım :D[DOUBLEPOST=1464276313][/DOUBLEPOST]şöyle söyliyim ben o zamanlar pek bilmiyordum mekikle felan az çok çıkmıştı (4 tane gözüküyodu ve genetiğim sağolsun çok orantılı değillerdi :D ) tabi zayıf olduğumdan gözüküyordu. Sense sadece bununla yetinme bir çok karın hareketi var forumda araştırırsan görürsün.

mekik çekerek çıkarttım :D
Kaç ayda çıkarttın ve günde kaç tane mekik çektin[DOUBLEPOST=1464276433][/DOUBLEPOST]
mekik çekerek çıkarttım :D[DOUBLEPOST=1464276313][/DOUBLEPOST]şöyle söyliyim ben o zamanlar pek bilmiyordum mekikle felan az çok çıkmıştı (4 tane gözüküyodu ve genetiğim sağolsun çok orantılı değillerdi :D ) tabi zayıf olduğumdan gözüküyordu. Sense sadece bununla yetinme bir çok karın hareketi var forumda araştırırsan görürsün.
Kardeşim eyvallah araştırıcam

Burası bilginin paylaşıldığı bir forum sitesi. Alaycı cevaplara ve o cevapları yazan saygısızlara moderatörlerin müdahale etmesi gerekiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burası bilginin paylaşıldığı bir forum sitesi. Alaycı cevaplara ve o cevapları yazan saygısızlara moderatörlerin müdahale etmesi gerekiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok rahatısz olduysan şikayet edersin buraya yazmana gerek yok, ayrıca forumda sadece bilgi paylaşılmıyor, adı üstünde forum, veritabanı değil. Neyse, büyük ihtimalle konu zaten kilitlenir.

Forum diyorsunuz iyi hoş da burda yüzlerce kez karın kası nasıl çıkar diye sorulmuşken tekrar sormak ne kadar mantıklı ? Azıcık zaman ayırıp araştırsa hemen bulur sorularının cevabını. Ve bide sorulmuş soruyu sormak da yasak. Yanı mod.lar görse öncelikle konuyu kapatır :) :/

cahillikte sınır yok. İnsan yanlışının gösterilmesine rağmen niye ısrar ederki... Nese şikayet ettiysen sorun yok :D bakalım ne olcak :)

Burada kimin ne kadar IQ`ya sahip oldugu, nerde ne tahsili yaptigini tartisip kimin ne kadar cahil kimin ne kadar "aydin" oldugunu kanitlama olanagimiz yok, ve buna gerekte yok zaten. Bu nedenle ithamlarda dikkatli olalim. Sunulan argümanlara cevap vermemis olmam, onlari dogru buldugum ve kabul ettigim anlamina gelmiyor. Tartismadan kacinmaya calistim sadece. Ama madem cevap vermem konusunda israr ettin, bende sana bir kac dakikami ayiracagim. Simdi neden katilmadigimi siralayacagim:
1) Forum sadece bilgi paylasimi icin degildir denildi. DOGRU. Ancak "Vücut Gelistirme&Fitness" bölümüne acilan konularin cok büyük cogunlugu bunun icindir. Konu basligi ve icerigi zaten bilgiye yönelik olduguna yeterince isaret ediyor. Geyik, goygoy icin "Konu Disi" bölümü mevcut.
2) Yüzlerce ayni basliktan var, tekrar sormak ne kadar mantikli? denildi. DOGRU. Ancak kisinin hatasi, bana sözlediginiz bu uyariyla düzeltilmeliydi. Soruya verilen alayci ve yaniltici mesaj bu spora yeni baslayan kisileri yanlis yönlendirebilir. Yeni baslayanlar arasinda yapilan hareketin hangi bölgeyi calistirdigini bilmeyen o kadar cok kisi var ki, sizin verdiginiz bu cevaplar yanlis yönlendirici olabilir.

Tartismayi hakaret ve saldirganlik üzerinden uzatacak mesajlar atmamanizi rica ediyorum. Elbette bu söylediklerimi de saygi sinirlari icersinde elestirmekte özgürsünüz.

Burada kimin ne kadar IQ`ya sahip oldugu, nerde ne tahsili yaptigini tartisip kimin ne kadar cahil kimin ne kadar "aydin" oldugunu kanitlama olanagimiz yok, ve buna gerekte yok zaten. Bu nedenle ithamlarda dikkatli olalim. Sunulan argümanlara cevap vermemis olmam, onlari dogru buldugum ve kabul ettigim anlamina gelmiyor. Tartismadan kacinmaya calistim sadece. Ama madem cevap vermem konusunda israr ettin, bende sana bir kac dakikami ayiracagim. Simdi neden katilmadigimi siralayacagim:
1) Forum sadece bilgi paylasimi icin degildir denildi. DOGRU. Ancak "Vücut Gelistirme&Fitness" bölümüne acilan konularin cok büyük cogunlugu bunun icindir. Konu basligi ve icerigi zaten bilgiye yönelik olduguna yeterince isaret ediyor. Geyik, goygoy icin "Konu Disi" bölümü mevcut.
2) Yüzlerce ayni basliktan var, tekrar sormak ne kadar mantikli? denildi. DOGRU. Ancak kisinin hatasi, bana sözlediginiz bu uyariyla düzeltilmeliydi. Soruya verilen alayci ve yaniltici mesaj bu spora yeni baslayan kisileri yanlis yönlendirebilir. Yeni baslayanlar arasinda yapilan hareketin hangi bölgeyi calistirdigini bilmeyen o kadar cok kisi var ki, sizin verdiginiz bu cevaplar yanlis yönlendirici olabilir.

Tartismayi hakaret ve saldirganlik üzerinden uzatacak mesajlar atmamanizi rica ediyorum. Elbette bu söylediklerimi de saygi sinirlari icersinde elestirmekte özgürsünüz.
Sizde demişsiniz konuyu açanın hatası diye. Normalde böyle konular kapatılır. Hemde ben çok da ciddiyetsiz birşey yazmadım mekikle olabileceğini ama sadece çok sağlıklı olmadığını söyledim :) hadi söylemesem bile konuyu açarken forumdaki kuralları okumak gerekir. Konuyu açan Okumadan açtıysa sorun ondadır.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı