Sebahattincakir
Üye
Arkadaşlar 2 ay için 4 veya 6 pack yapmak istiyorum hangi hareketlerle yapabilirim
Bu hareketle nasıl sixpack yapabilirim ki kol için değil mi ?? Ve benim pek yağım yok karın kaslarımı bölmem lazım ne yapmalıyımbarbell curl yap bütün yağları yakıyor kocaman six packlerin olur
Bu hareketle nasıl sixpack yapabilirim ki kol için değil mi
kardeş sen kaç ayda hangi hareketi yaparak çıkarttıınher gün 500-1000 tane mekik çek ronnie coleman gibi karın kasların olur![]()
![]()
mekik çekerek çıkarttımkardeş sen kaç ayda hangi hareketi yaparak çıkarttıın
Kaç ayda çıkarttın ve günde kaç tane mekik çektin[DOUBLEPOST=1464276433][/DOUBLEPOST]mekik çekerek çıkarttım![]()
Kardeşim eyvallah araştırıcammekik çekerek çıkarttım[DOUBLEPOST=1464276313][/DOUBLEPOST]şöyle söyliyim ben o zamanlar pek bilmiyordum mekikle felan az çok çıkmıştı (4 tane gözüküyodu ve genetiğim sağolsun çok orantılı değillerdi
) tabi zayıf olduğumdan gözüküyordu. Sense sadece bununla yetinme bir çok karın hareketi var forumda araştırırsan görürsün.
mekik şakaydı bideKaç ayda çıkarttın ve günde kaç tane mekik çektin[DOUBLEPOST=1464276433][/DOUBLEPOST]
Kardeşim eyvallah araştırıcam
Kardeş şaka komik değildi be soru sorduk şaka yapma ya bişey biliyosan söylemekik şakaydı bidemekik postür açısından sıkıntılı bir hareket. İlla yapılcaksa crunch tarzında tam kalkılmadan yapılmalı. Tabi yinede çok gerek yok
![]()
Kardeş bu hareket karın kaslarını nasıl çalıştırır kiTriceps push down yap bro 2ayda fourpack garanti
HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burası bilginin paylaşıldığı bir forum sitesi. Alaycı cevaplara ve o cevapları yazan saygısızlara moderatörlerin müdahale etmesi gerekiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok rahatısz olduysan şikayet edersin buraya yazmana gerek yok, ayrıca forumda sadece bilgi paylaşılmıyor, adı üstünde forum, veritabanı değil. Neyse, büyük ihtimalle konu zaten kilitlenir.
cahillikte sınır yok. İnsan yanlışının gösterilmesine rağmen niye ısrar ederki... Nese şikayet ettiysen sorun yokEttim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
cahillikte sınır yok. İnsan yanlışının gösterilmesine rağmen niye ısrar ederki... Nese şikayet ettiysen sorun yokbakalım ne olcak
![]()
Sizde demişsiniz konuyu açanın hatası diye. Normalde böyle konular kapatılır. Hemde ben çok da ciddiyetsiz birşey yazmadım mekikle olabileceğini ama sadece çok sağlıklı olmadığını söyledimBurada kimin ne kadar IQ`ya sahip oldugu, nerde ne tahsili yaptigini tartisip kimin ne kadar cahil kimin ne kadar "aydin" oldugunu kanitlama olanagimiz yok, ve buna gerekte yok zaten. Bu nedenle ithamlarda dikkatli olalim. Sunulan argümanlara cevap vermemis olmam, onlari dogru buldugum ve kabul ettigim anlamina gelmiyor. Tartismadan kacinmaya calistim sadece. Ama madem cevap vermem konusunda israr ettin, bende sana bir kac dakikami ayiracagim. Simdi neden katilmadigimi siralayacagim:
1) Forum sadece bilgi paylasimi icin degildir denildi. DOGRU. Ancak "Vücut Gelistirme&Fitness" bölümüne acilan konularin cok büyük cogunlugu bunun icindir. Konu basligi ve icerigi zaten bilgiye yönelik olduguna yeterince isaret ediyor. Geyik, goygoy icin "Konu Disi" bölümü mevcut.
2) Yüzlerce ayni basliktan var, tekrar sormak ne kadar mantikli? denildi. DOGRU. Ancak kisinin hatasi, bana sözlediginiz bu uyariyla düzeltilmeliydi. Soruya verilen alayci ve yaniltici mesaj bu spora yeni baslayan kisileri yanlis yönlendirebilir. Yeni baslayanlar arasinda yapilan hareketin hangi bölgeyi calistirdigini bilmeyen o kadar cok kisi var ki, sizin verdiginiz bu cevaplar yanlis yönlendirici olabilir.
Tartismayi hakaret ve saldirganlik üzerinden uzatacak mesajlar atmamanizi rica ediyorum. Elbette bu söylediklerimi de saygi sinirlari icersinde elestirmekte özgürsünüz.