2 ayda 15 kilo vermem lazım acik yardım lütfen

Yaş 18 kilo 115 boy 184 fitnıss başladım hocam dediki yürümen Laz'ım senin bende koşsam daha çok kalori yakmazmıyım diyorum ve bana öyle bi program yazmışki herkes diyorki bu nasıl program diyor (1 gün 20 dk koşu bandı 15 dk elit bisiklet 5 dk ayak bisikleti 60 tane ters mekik 60 düz 69 çapraz 10 dk kardiyo 2 günde 20 dk kosu bandı 15 dk elit bisiklet ağırlıklar var omuz bacak sırt filan en son 10 dk kardiyo yazmış ben bu anteremanla zayıflayacagımı zannetmiyorum diyetide yapıyorum ama siz daha iyi bi program verseniz

Son düzenleme:
Yaş 18 kilo 115 boy 184 fitnıss başladım hocam dediki yürümen Laz'ım senin bende koşsam daha çok kalori yakmazmıyım diyorum ve bana öyle bi program yazmışki herkes diyorki bu nasıl program diyor (1 gün 20 dk koşu bandı 15 dk elit bisiklet 5 dk ayak bisikleti 60 tane ters mekik 60 düz 69 çapraz 10 dk kardiyo 2 günde 20 dk kosu bandı 15 dk elit bisiklet ağırlıklar var omuz bacak sırt filan en son 10 dk kardiyo yazmış ben bu anteremanla zayıflayacagımı zannetmiyorum diyetide yapıyorum ama siz daha iyi bi program verseniz

Zaten 2 bucuk saatlik antrenman var burada, daha ne yapmayi planliyorsun?

2 ayda 15 kilo verirsen buyuk ihtimalle orta vadede ceremesini cekmeye baslarsin, yok illa verecegim diyorsan 1200-1300 kaloriyi gecmeyecek sekilde beslenip, yukaridaki programi uygulayrsan 20 bile verebilirsin.

1-Program aslında okadar iyiki o program ile yağ yakıcı kullanırsan 1 -üayda 15 kilo verirsin
2-Programları sil aklından sonra 15 dakika hızlı yürüyüş yap (ara vererek 5 dakka =2 dakka ara) ve elit mekik vb

1-Program aslında okadar iyiki o program ile yağ yakıcı kullanırsan 1 -üayda 15 kilo verirsin
2-Programları sil aklından sonra 15 dakika hızlı yürüyüş yap (ara vererek 5 dakka =2 dakka ara) ve elit mekik vb

Adamin amaci salt 2 ayda 15 kilo kaybetmek o yuzden programin hicbir onemi yok, 1 saat hoplayip ziplayip gerekli kaloriyi yaksa kafi. 2 ay şok diyet yapip ic organlari ele alacak, saglikli sekilde 15 kilo mumkun degil 2 ayda.

Zaten 2 bucuk saatlik antrenman var burada, daha ne yapmayi planliyorsun?

2 ayda 15 kilo verirsen buyuk ihtimalle orta vadede ceremesini cekmeye baslarsin, yok illa verecegim diyorsan 1200-1300 kaloriyi gecmeyecek sekilde beslenip, yukaridaki programi uygulayrsan 20 bile verebilirsin.
Kardeşim 2,5 saat değil 1 antereman toputpuna 1 saat 15 dk filan 2 anteremanda Aynı dakika bana yağ yakmam Laz'ım çünkü ablamın dügünü var takım elbise giyeceğim

Ayda şu kadar kilodan fazla vermek zararlı diye genel geçer bir sayı söylemek sanırım çok mantıklı değil. Herkesin metabolizma hızı ve kilosu farklı.
Aynı boy ve yaşta iki kişi düşünelim. Her ikisi içinde 70 kilo olmak normal sayılsın. Birisi 150 kilo, diğeri 80 kilo ise, ikisine de, ayda 3 kiloyu geçmeyin demek pek mantıklı gelmiyor bana. Tabi ayda 10-15 kilo vermek sağlıklı olmaz ama ne bileyim bir kişi ayda 6-7-8 kilo verebilir ama pekala sağlıklı bir diyet ayı geçirmiş olabilir.

Tabi normal bir insan için kabaca bir sınır çizilebilir.Gittiği diyetisyenin çizeceği sınır ve diyet programı eşliğinde zayıflaması daha iyi olur.

Back
Yukarı