2.Ay Yeni Program Yorumlarınızı Bekliyorum

Vg ye Başlıyalı 2 ay oldu 2.ayın programı şöyle

1.GÜN
Bench Press 4x8
incline bench press 4x8
Dumbell Fly 3x10
---------------
Barbel Cörl 4x8
Sqot Barbel Cörl 4x8
Alternatif Cörl 3x10
İç bilek3x10

2.Gün

Pull Down 4x8
Mk Rowing 4x8
Dumbell Rowing 3x10
-------------------
Alın Pres 4x8
Push Down 4x8
Rew Push Down 3x10
Dış Bilek 3x10

3.Gün
Neek Press 4x8
Dumbell Latarel 4x8
Bend Over Latarel 3x10
Upring Rovşng 3x10
----------------------
Squat 4x8
Leg Cörl 4x8
Leg Extontion 3x10
Calf 3x10

Program bu haftada 5 gün gidiyorum salona 2.5 buçuk aylık cardio dan sonra 1 aylık programım değişti yenisi bu sorum ise ben im omuzlarım çok dar ve gögüsümde de nerdeyse hiç kas yok bu hareketler yeterlimi yoksa bir iki hareket daha eklemelimiyim.Şimdiden Yorum yapan herkese çok teşekkürlerthums:bench_O

Göğüs 3 hareket biceps 4 hareket yanlış olmus bana kalırsa.Omuz ve Triceps içinde öyle :)

Gerisi guzel :)

Göğüs 3 hareket biceps 4 hareket yanlış olmus bana kalırsa.Omuz ve Triceps içinde öyle :)

Gerisi guzel :)

yok biceps de üç hareket. bilek bükme biceps sayılmaz. ama evet genel olarak söylediğinde haklısın.

ben başka bir şey soriyim: program üç günlük. 5 gün gidiyorsan diğer iki gün napıyorsun?
bir soru daha, antreman ne kadar sürüyor?

Pazartesi Salı Çarşamba gidip Perşembe dinleniyorum cuma cumartesi gidiyorum pazar salon kapalı program üç gün ama 1 ve 2 günün haftada 2 defa yapıyorum antremanlarda ortalama 1.5 saat filan sürüyor

bu konu gözden kaçmış ancak ileriye dönük olarak ekliyorum, 3 günlük programı 5 güne, 2 günün çalışmasının ikişer gün yaparak yaymak çok çok çok çok yanlış. 5 gün çalışılacaksa 5 günlük program tasarlanmalı. üç günlük program, haftada üç günlük program demektir.
umarın lord aragornu salonundaki hocası ya da tecrübeli birisi uyarmıştır...

Back
Yukarı