diyetinide yaptığın şeyleri bizimle paylaşırmısın![]()
Aşağı yukarı iki ay düzenli diyet yaptıktan sonra 84 ten 71 e düştüm şimdi bulunduğum yerdeki şartlar ve diyeti bırakmamdan dolayı 73 e çıktım ama tekrar başlayıp 70 te sabitlemeye niyetim var...
ne güzel en azından kilolar gitmiş hayallerine kavuşmuşsun umarım Allah bizede nasip ederYaptığım diyet programı
DİYET PROGRAMIM
sabah uyanır uyanmaz iki bardak su (ben 4-5 bardak içtiğim oluyordu)
KAHVALTI
1 tane haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı bal yada reçel veya pekmez
2 dilim kepekli,çavdarlı vb. ekmek
salata
ARA ÖĞÜN
8-10 adet badem (ama çiğ olacak)
ÖĞLEN
5-6 kaşık istenilen yemek
2 dilim kepekli,çavdarlı vb. ekmek
salata
ARA ÖĞÜN
5-6 adet kuru kaysı 5-6 adet çiğ badem
AKŞAM
5-6 kaşık istenilen yemek
2 dilim çavdarlı,kepekli vb. ekmek
salata
ARA ÖĞÜN
5-6 adet kuru kayısı
1 bardak light süt
NOT: Her yemekten önce iki bardak su yemek yerken arada bir kaşığı yada çatalı bi kenara bırakmak yemek yeme hızını azaltıyor. (Ben boş duramadığımdan gevezelik ediyordum...)
NOT2: günde en az 2,5 3 litre su içmek şart. Ben 6lt ye kadar içiyordum...
HATIRLADIĞIM KADARIYLA İLK AY PROGRAMI BUYDU...
ayrıca diyetisyenim benim spor yapmamı istemedi
aferin böyle devam etTebrik ederim sanki çağ atlamış gibisiniz...ben diyete başlıyalı 5 gün oldu.aşağı yukarı sizin listenizi uyguluyorum fakat daha katı öğlen ve akşam ekmeği tamamen kaldırdım.Haftaya da fitnisa başlıycam..Burdaki arkadaşları görünce motivem yükseliyor..Artık darısı başıma hedefime ulaşmak için sabırsızım![]()
Benim sana tavsiyem kesinlikle öğün atlamak gibi bi hata yapma 3 ana 3 ara öğünün olsun yoksa kısa zamanda verdiğin kiloları ×2 olarak geri alırsın öğünlerde karbonhidratlardan uzak dur onların yerine protein ağırlıklı beslen ve bol su içTebrik ederim sanki çağ atlamış gibisiniz...ben diyete başlıyalı 5 gün oldu.aşağı yukarı sizin listenizi uyguluyorum fakat daha katı öğlen ve akşam ekmeği tamamen kaldırdım.Haftaya da fitnisa başlıycam..Burdaki arkadaşları görünce motivem yükseliyor..Artık darısı başıma hedefime ulaşmak için sabırsızım![]()