Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Spor salonuna gidiyormusun, gitmiyorsan başla. Birde şişmek istemiyorum demişsin sana şunları söyliyebilirim sadece o boy ve kilo rakamlarını gördükten sonra ''çöp görsen bile ye'', ''az çalış çok ye''.
düzenli ağırlık idmanları yaptığın sürece bol bol karbo ve protein tüketmelisin, korkma zaten hemen şişmiyor insanlar...yediğin zaman şişerim korkusu olmasın ..çünkü idmanlarda sana gerekli olacak o yediklerin...gerek enerji,güç ve kas gelişimi açısından...
Kilo almak istiyorum ama göbek yapmaktan korkuyorum ? böyle bir şey olurmu ?
Günde 400 mekik çekiyorum set sayısı 50 şer şekilde. 3 günde spora gidiyorum giridğimde 30 dakika bisiklete giriyorum.
Spora devam ederek kilo alırsan zaten o kilonun çogunlugu kas olarak gelicek yani göbek yapıcagını sanmıyorum. Mekik konusunda spor salonunda ki hocan ne diyorsa onu yap o demişse 400 mekik diye dogru demiştir. 30 dakika fazla geldi bana 10 dakika bisiklet+ gerdirme hareketleri seni hazırlar.
Teşekkürler. Vücudum dümdüzdü şimdi en azından birşeyler gelişmeye başladı. protein tozu gibi şeyler kullanmıyorum. ama dediğim gibi yumurta ve tavuğu sürekli tüketiyorum